perjantai 31. heinäkuuta 2009

New look

Tänään lähti 15 senttii hamppua. Vihdoin. En ole käynyt kampaajalle 16 kuukauteen. Mutsi leikkas, kun kampaajakaveri ei ehtinyt... ;) No kaverille jäi paljon tehtävää ohennusten ja muotoon leikkauksen kanssa. Mutta 15 senttiä lähti kuivaa latvasta. Onpas kevyempi olo...

Pahoittelen kuvan laatuu. Nokian kännykässä ei valovoima vaan kerta kaikkiaan riitä... Nämä on muutenkin on ihan paskoja.

5 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Niin lähti ja Musti oli varsin varmasti sitä todistamassa koska sain kunnian tarttua itse saksiin.
Koskahan olen viimeksi leikannut hiuksia, ehkä silloin kauan sitten kun lapset olivat alakoulu ikäisiä. Leikattiin aina se sama malli suorat sivut ja otsatukka meni aina jostain kumman syystä aina vinoon...
Mutta nyt meni tosi jouhevasti, oli kunnon sakset jotka leikkas melkein itsestään ja lopputulos tyydyttää ainakin tälläistä "puoli ammattilaista". ;)
Päivä meni nopsasti löpistessä ja kahvia keitellessä ja nyt ollaan jo oman kodin seinien sisällä.
Ilta kahvit saunan jälkeen tekee hyvää ja aamulla pitäis nousta töihin.
Öitä!

Pandora kirjoitti...

Auts, minä haluan kanssa. Torstaina jo mietin uskaltaisinko mennä kampaajalle, jos he eivät pesisi hiuksia, mutta ei minusta vielä taida siihen olla.

Totuudessa tekisi mieli leikata aivan lyhyeksi. Eihän niskakipuisena jaksa edes harjata pitkiä hiuksia takaa, saati sitten hieroa pesuainetta riittävästi.

Kaikkein eniten haluaisin värjätä pääni, mutta siihen herkkuun taitaa mennä vielä vähän aikaa... Saati sitten varpaankynsien leikkuuseen, miten ihmeessä senkin saa tehtyä? Jo on ongelmat.

Nautithan uusista hiuksista minunkin puolestani.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olipa hieno juttu, että löysin blogisi. Itse kärsin niskan retkahdusvammasta, en edes muista milloin olisi kivuton päivä ollut.
En tiedä, olisiko tilanne toinen, jos olisin saanut asiallista lääkärihoitoa heti kolarin jälkeen. Kiva lukea muidenkin kokemuksia samasta asiasta!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Pandora,
juu, mä kävin viime toukokuussa kampaajalla, ilman pesua, ja toivuin siitä about kuukauden. ;) Vaikka kuinka yritin pyytää käsitteleen varovasti, niin ei auttanut. Päänahka oli niin herkällä. Sama juttu värin kanssa. Värjäsin himassa, mut yllättäen, olin allergisoitunut väriaineille. Herkistyminen tuntuu kaikkialla. ;)

Ja olet oikeessa, kyllä lyhyt tukka on vaan simppeli. Itte leikkasin kuvauksia ajatellen lyhyen 10 vuotta sitten ja malli vaan vaihtuu, mut pitkäksi en ole kasvattanut enää. Paitsi ny. ;)

Teitpä mitä oo, ole hellä päänahalle. Muksaa lauantaita!

Musti,
Sun taidot on sit koheltunut. Tää on ihan suora. ;)

TV

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Moi Ano!
Kiva että koet blogin hyödylliseksi. :) Kyllä minä aika avoimesti olen täällä pyrkinyt tietoa ja omaa helvettiäni jakamaan.

Mikäli vammasta ei ole vuosikymmeniää, voit saada edelleen vähemmän kivuliaat päivät takaisin, kun vain löydät hyvät kuntouttajan ja saat oikean diagnoosin. Tervetuloa keskusteleen niskavammafoorumille asioista! Sieltä saa näkemystä, kokemusta ja vinkkiä, miten lähteä kuntouttamaan niskaa. Toivoa sterveempien päivien suhteen on aina olemassa! :)

Foorumille pääset mm. blogin etusivulta oikeasta sivupalkista "niskavammafoorumin viimeiset aiheet". Toivottavasti liityt seuraamme!

TV