maanantai 27. heinäkuuta 2009

Syndet

Kyllä nyt kelpaa viettää synttäreitä, kun lakkasin kynnet, laitoin (puolivalmis)safkaa ja nyt makaan tutusti sängyn pohjalla. Ranka väsähti tosta C7:sta alaspäin (seisomisesta) täysin, jalat kramppas niin, ettei ylös pääse. Nahka vaan lähtee. Jotenki täytyis vielä päästä keittiöön liesi sammuttamaan ja takaisin. Valvoinki yöllä neljään, kun en saanut unta, ku hermosto leikkas kiinni tosta samaisesta kohtaa. Mutta sehän on tärkeintä, että kynnet näyttää hyvältä. Ei muuta kun baariin vaan bilettään.

Ihanaa kun ihmisiltä, jotka ole pitänyt vuoteen yhteyttä, alkaa tulla onnittelutekstareita. Tulee taas sellainen fiilis, et jos täältä maapallolta vapaaehtoisia harakirin tekijöitä etsitään, niin meikä ryntää ekana jonoon. Kyllä se vaan pitää alkaa hyväksyä, että selkäydin venähti sit hiukkasen pahemmin, mitä luultiin. Mut ei se mitään. Mä kidun vielä sen vajaa vuoden ja kattelen tilannetta.

3 kommenttia:

CH kirjoitti...

Minkähänlaista syntymäpäivää sulle kantsis toivottaa...? Iloista/onnellista/rentoa/tilttaamatonta/kiristyksetöntä/kivutonta... Tai ehkä kuitenkin toivorikasta syntymäpäivää! Että ehkä vielä joskus vietät synttärit paremmissa fiiliksissä muistellen niitä kauheita aikoja, kun ei sängystä päässyt ylös tai jos pääsi, niin siitä sakotettiin heti...

Mullakin oli 28-vuotissynttärit 2 päivää sitten! Ihan hyvä ikä mun mielestä :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Perjantai sentään!!! Mä unohdin sun syndet kuitenkin... ;) Ja mun PITI MUISTAA, kun ne on niin lähellä omiani...

Eiks ois aikahyvä toi toivorikas syntymäpäivä? Ei kai tässä muutakaan enää voi, kun toivoa parasta. Onneksi ei kiristä eikä oo kipuja tänään, vaikka ranka väsähtänyt onkin.

Ja hyvä, että ikää tulee niin saa ees jonkun syyn olla näin huonossa kunnossa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

No siinä tapauksessa mäkin uskaltaudun toivottamaan sulle toivorikasta syntymäpäivää! :)

T. S62