keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Iltafiilarit

Koko kropassa menee kylmänväreitä. Oikea käsitelty käsi tanan kipeä. Mut aukes... Kasvot puutuu, ku räplättiin nollaakin. Oli kuulemma suorassa, no ei kyl siltä tunnu. Mut se voi kuulemma olla "hyvä päivä" tänään, eli huomenna on taas vinossa... Just...

4 kommenttia:

CH kirjoitti...

Mukavia uutisia vahvemmista fiiliksistä ja uudesta kodista!

Uni:

Kiertelen tamperelaisessa, juuri valmistuneessa ostoskeskuksessa. Alimmassa kerroksessa on yllättäen saunaosasto ja hulppea uima-allas. Siellä minua vastaan kävelee TV, joka onnellisesti hymyillen kertoo asuvansa ko. saunaosastolla!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Hello CH! ehkä toi sun unes kuvas sitä, että aion mennä Tesoman uimahalliin... ;) Ei voi tietää... Ja onhan mulla kyllä saunakin. Hm.. Tai sit tuo kuvaa sitä, että aion häippästä ulkomaille asuileen paratiisiin, ku oon kunnossa. Mielenkiintoista!

Mitäpä sun niskoitteluun?!

CH kirjoitti...

Same old, same old :P
Vietin viime viikon Ortonissa, mikä oli siis viimeinen kerta siellä. Viikon annista oon itsekin vielä hieman sekaisin, mutta pitää päivittää foorumille heti kun saan pääni kasaan :) Töitäkin on rapsahdellut viime aikoina lisää, ja niitä oon kotikoneella vääntänyt.

Tuosta unesta tuli mieleen ainakin yksi ajatus: ehkä se, että asut tyytyväisenä saunaosastolla kaikkien palvelujen ääressä enteilee elämän helpottumista? Ehkä joskus vielä näen unen, jossa oot edennyt altaiden luota ylempiin kerroksiin, joissa voi tuhlata turhuuksiin ja nautiskella kuluttamisesta :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ookke, jännityksellä siis odotellaan kertomusta foorumille. =) Ei kuluttamista ja tuhlailua mulle. Pääsin just eroon kaiken omaisuudesta/turhasta materiasta sekä shoppailusta, niin jatkan tällä linjalla. Seuraava investointi o sit oma talo joskus, niin ehkä säästän paukut siihen. Tosin ei työkykyä, ei taloa. :( Ehkä joskus...