lauantai 24. lokakuuta 2009

Liukastumiset sucks.

Joidenkin epävirallisten tietojen (http://www.murha.info) mukaan Niko Niemi olisi liukastunut, lyönyt päänsä ja sitten hukkunut. Itselleni nousi mieleen jo aiemmin ajatus, että mies olisi saanut esim. lievän aivoverenvuodon, mikä selittäisi nopean baarista poistumisen, kotimatkalla lisääntyneen sekavuuden ja lopulta hukkumisen puoliväliin määränpäätä.

Voin kuvitella, että karmeessa kännissä ei välttämättä osaa erottaa, mikä on viinan aiheuttamaa sekavuutta ja mikä johtuu vaikkapa sairaskohtauksesta. No, turha arvailla. Olipo kyse ruhjevammasta vai infarktista, tämä oli karsea juttu. Siis aivan hirveä. Johtui varmaan siitä, että itsekin kyseisen henkilön olen muutaman kerran tavannut, sekä siitä, että Nikon tilalla olisi yhtä hyvin voinut olla kuka tahansa läheinen nuori mies.

Toivotaan, että hukkumisen syy selviää oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa. Jossei, sitten voidaan vaan spekuloida, oliko kyse tapaturmasta vai hukuttautumisesta. Omaisille tärkeintä lienee, että menehtynyt voidaan saattaa nyt konkreettisesti viimeiseen lepoon, eikä epätietoisuus nuoren ihmisten kohtalosta jää mustaksi pilveksi mieliin. RIP Niko Niemi. Omaisille edelleen voimaa ja sympatiaa vaikeina hetkinä!

Jep, pointtini oli, että tulee turvatakit tarpeeseen, jos jo ekoilla talviliukkailla on yksi ihmishenki tapaturmaisesti menetetty. Täytynee alkaa varustautua sellaiseen painijan pääsuojaan ja turvatakkiin ja käyttää vain golfkenkiä tai nappiksia. Ja peffaan kii ilmastointiteipillä uimarengas. Jep, hieno näky. No parempi sekin, kuin näky, jonka tuon miehen vanhemmat ovat joutuneet/päässeet kohtaamaan vainajan löydyttyä.

Ainoa hyvä asia tässä koko shitissä on se, että tapauksen ansiosta toivottavasti edes muutama ihminen miettii
> päihteiden käyttöään
> omaa kuolevaisuuttaan
> mediamylläkän positiivista roolia etsinnöissä
> rakkaita ja läheisiään
> myötäelämisen ja tuen antamisen taitojaan.
Tai vastavuoroisesti lopettaa miettimästä ns. vähäpätöisiä stressitekijöitä, kuten vaikkapa tulevaisuuden murheita, jotka todennäköisesti eivät koskaan tule edes käymään todeksi.

Näihin synkkiin mietteisiin on bueno lopettaa. Ja kliseisesti todeta, että "olisi voinut käydä huonomminkin", sekä itselleen että Nikolle. KYLLÄ! Niin olisi. Mutta kuten sanottu, jokaisen paskataakka on se itselleen painavin lasti. Surun, vitutuksen, avuttomuuden, lohduttomuuden ja tuskan määrää ei voi asettaa mitta-asteikolle. Ja sama pätee onneksi myös onnen tunteisiin. Öitä!

<3

Tässä linkki juttuun. Joka kerta kun se oma syysflunssa tai rikkoutunut fillarin kumi meinaa suistaa elämän raiteiltaan, tästä voi hakea uutta perspektiiviä.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/kynttilat-syttyvat-niko-niemen-muistolle/159532

Ei kommentteja: