keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Mun uusi harrastus

Aattelin alkaa tätä treenaan huomisesta tossa parvekkeella olevassa tangossa. ;) Sementtilattia sopivasti alla. ;) Johan on taas kumma päivä, kun ei meinaa ehtii blogiakaan päivittää, kun tekee duunia. Siis ihan palkallista duunia. Wau. Kummasti se tase nollilla motivoi hommiin, vaikka ois kuinka kipeä.

http://www.youtube.com/user/tarakarina?blend=1&ob=4

5 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Musti ei kyllä oikein suosittele Tahdonvoimaalle kyseistä treeniä
Kyllähän se muuten mutta kun alkaa noi ilmat oleen niin kolakoita ;)
Selkää pakottaa meikälläkin sen verran, et on parempi jumpat jättää väliin ja tyytyä seuraan töllöä ja nauttiin ylensyönnistä. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Musti
No, totta vikiset! Mut jos varusteet on ok, ni miksei... Ü Älä nyt huhki selällä. Mitkä hoito-ohjeet/kuntoutussuunnitelmat sait? Ensiapuna: älä istu kovalla, lenkkarit tai terveyskengät kotonakin jalkaan, ei kumartelua tai kiertoja, ei nosteluita. Kevyttä vesikävelyä voi koittaa. Mut jos on kipeä viel ens vkol > vaadi röntgen ja fysiatrin konsultaatio. Ps. Nyt just tulee Yle Teemalta (tv7!!) selkävaivoista ohjelmaa. Ü

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mut taitaa käsitellä vaan selkäytimen ahtaumaa ja sen kirurgista hoitoa... Ihan mielenkiintoista mutta niin konservatiivista!

CH kirjoitti...

Huh! Tuossahan vois tosiaan sattua pahastikin! Sain juuri kutsun polttareihin, joissa aiotaan mennä pole dancing -tunnille. Taidan passata ja ilmestyä paikalle vasta, kun kaikki fyysiset riehumiset on riehuttu ;) Sitä paitsi: jos meitsi tuota joskus kokeilisi, se näyttäisi luultavasti tältä:

http://www.youtube.com/watch?v=eqArCc301dc

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No joo, ehkä parempi kyllä meitsien niskoilla ilmestyä, kun suurimmat aktiviteetit on tehty. ;)