sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Oma jäkis mustikka ja kaikkee paskaläppää

Arvasin, et mua oottais aamulla joku ylläri. Sulamas olleet mustikat ei sulanut lautaselle, vaan sen viereen jäkikseen. Joku oli yön aikana kääntänyt kaapin vinoon. Hmm. Ja olin viel yksin, ni ei nyt muita syytettäväks. Valkoinen pinta + mustikkaliemi = nopean toiminnan joukkojen tarve = minä => siistiä taas! Onneks hyllyille meni vain liemi, ei mustikat. Jäi aamupiimä+mysli+mustikkaherkkuuni tavaraa.

Mikähän helvetti tos on, ku joku soittelee sunnuntaisin summeria yleensä klo 16 jlk. Joko tv-lupatarkastaja, naapurin kersat tai sit joko keräys. No, maantasossa ei ole syytä avata kellekään, joka ei ole ilmoittanut tulostaan. Vaiks on lukot ja turvaketjut, niin silti tuntuis suht typerältä ajatus, et avaisin oven tosta vaan! Muutenkin jo nukun sakset ja hedelmäveitsi tossa hyllyllä käden ulottuvilla, just in case.

Ois aika hyvä olo, jos niska kestäis kuormitusta. Kyl se viel joskus kestää. Mistään muualta ei enää puutua tukea, kuin tuolta ihan ylhäältä, mihin noi hartsuista tulevat isot lihakset kiinnittyy! Koska en oo jaksanut mennä uimhalliin, oon alkanut tehdä himass helpotettua versiota kuntopiiristä. :) Erittäin jees. Jalkojen nosto-vatsaliikkeellä saa liikettä myös niskaan, koska samaa kalvoo se on ylös päähän asti. Ja jos oikein nostaa kädet tonne takaraivolle ja sit tekee ton jalkavatsaliikkeen, huomaa, kuinka kalvot liikkuu. Ja se on hyvä. Muuten alkais taas olla hyvä olo, mut tosiaan niska on kasa arpista kökköä. Ehkä se viel joskus antaa periks, ku saa voimatasot kohdilleen. Mut ei tällä kyllä enää pomppuja ja loikkia tehdä. ;) Tai nooh, ei voi sanoa vielä mittään...

Mut kaikista parasta on, että pystyn tekeen snadisti töitä. Vaikken pääsekään toimistolle, pääsen tekeen jotain ja päivät kuluu nopeemmin. Ja onhan meillä tämä kätevä Helsinki - Länsi-treen sivukonttori -virtuaalitoimisto onneks! Täytyy ostaa molemmille kamera mikillä ni homma hoituu kätsästi ja tuntuu, ku ois ihka oikea työkaveri tos ihan lähellä. Tosin mun kannalt ois vaan parempi, ettei näe miltä näytän. Kuivan kauden oravalta, joka on varustettu kengurun sylipussin kokoisin mustin silmänalusin... No,, yritän pitää hymyn perseessä, ni se vähän hämää.

No niin, NYT ne "vieraat" ineen.

Ei kommentteja: