keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Vitun Matteus-efekti

Kun ees pääsis kotiinsa porukoiden luo sairastaan, mutta ei vittu pysty matkustaan. Tulee taas hieno joulu yksin. Päätin jo jouluna 2008, et niin kauan kuin oon kipeä, en juhli mitään juhlia. Itse asiassa kaiholla katselin v. 2007 synttäreitäni, jotka löysin täältä puhelimesta videotiedostona. Tää on siis yhtiökumppanin vanha kännykkä. Meikä siinä videolla iloisena puhalteli kakkukynttilöitä, ku firman porukka lauloi onnittelulauluja. Edelliset kahdet synttärit onkin mennyt sit enemmän ja vähemmän ohi. Kolmekymppiä juhlin sen roviatempauksen muodossa, mikäli oon vielä sairas silloin.

Viime vappu09 oli poikkeus noissa juhlissa, ja sekin 15 minuutin istuminen grillikatoksessa johti katastrofiin. Samoin juhannus. Makuultani juttelin frendien kanssa sillä seurauksella, että pää meni aivan jumiin. Niin vitun perseestä, että välillä sitä vaan toivoo, että ois vaan kuollut eikä jäänyt kituun. Mutta vittu ei, kun piti jäädä kärsiin itsensä ja muiden kiusaksi.

Ja sokerina pohjall miekkonenkin joutuu lähteen muualla duuniin, koska ei täältä tuppukylä-Tampereelta saa mitään hommia. Vaikeuttaa taas saatanasti molempien arkea. Paluu vanhaan rytmiin odottaa: syön 5 päivän välein, kun ei ole ruokaa ja asun taas samanlaisessa paskakasassa kun kesälläkin, ku ei voinu siivota. Ja ettei vaan paska loppuis, niin Musti paskoi selkänsä ja Lavinkin on kipeä. Kai noi on sen sinisen Ladan kosto?

Ja nollahermokin suuttui tänään. Käänsi koko putken vinoon yläniskasta päähän ja taas ollaan vinossa, eikä fyssari usko tota todeksi, vaikka kuinka väitän. ;)

Kiitos ja hei, kattokaas Täynnä tarmoa -kulttileffa TV2:lta 22.30 >. Legenda!

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja ei, nolla ei mennyt vinoon näistä treeneistä, vaan väsähti vaan hermosto yleisesti. No, huomenna iisimmin.