torstai 24. joulukuuta 2009

Kannustava viesti

Luin pitkästä aikaa Tahdonvoimaa -meiliäni. Boksissa odotti erittäin kannustava viesti. Ensin viestissä kuvailtiin, kuinka kirjoittajan vaimo oli löytänyt niskavammaansa apua tämän blogin vihjeitä noudattaen. Erinomaista! :) Tämän jälkeen kirjoittaja kertoi, kuinka paljon hän arvostaa omalla nimellä rohkeasti bloggaavia ihmisiä. Hän oli erityisen iloinen siitä, että myös yrittäjä uskaltaa avata myös yksityiselämänsä portteja ja valottaa elämän epäoikeudenmukaisuutta häpeilemättä. Ehkä tuo viimeinen tarkoitti sitä, että tämä blogi kertoo tästä niskavammakuntoutumisesta eikä vaikkapa päivän bisnesvaatevalinnoista? ;) Korjaa, jos olen väärässä.

Lopuksi hän kirjoitti, että kaltaistani ihmistä, joka on muutakin kuin kasvot web-sivuilla tai puhelinnumero Enirossa, on todella helppo lähestyä firman asioissa. Olen kuulemma "inhimillinen ihminen, jolla selkeästi on mielessä muutakin kuin kivikovat arvot ja rahanteko". No joo, osui kyllä oikeaan. Ja vielä sokerina pohdalla hän kertoi, että on lukenut blogiani alusta asti ja elänyt kanssani kaikki pahimmatkin hetket, mutten ole koskaan viitsinyt kommata, koska ei hänellä ole ollut antaa konkreettisia neuvoja. Se nyt ei haittaa, vaikkei neuvoja antaisikaan. Niitähän satelee kaikkialta, mutta erään viisaan ajatuksin: "Otan neuvoja muilta, mutta päätän itse". Toimii!

Kiitos vielä kerran palautteesta, joka oli mieltä lämmittävä ja myös hieman imarteleva. Noh, pääasia, että vaimosi voi paremmin ja hienoa, että minusta on ollut apua tässä. Ja lopuksi vastaus viimeiseen kysymykseesi: kyllä, olen ajatellut jatkaa bloggaamista myös kuntouduttuani, mutta tämä pysyy edelleen henkilökohtaisena blogina ja firman jutut menee sitten muihin osoitteisiin. Hyvää joulua vielä kerran! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noudatit toivettani ja kirjoitit vastaukset julkisesti. Hienoa. Antoisaa tulevaa vuotta SINULLE! Toivottavasti saat pian käyttää energiasi työhön, josta pidät ilmeisen paljon.
- Hra Purple ja puoliso