torstai 24. joulukuuta 2009

Paketointi-project

Päätin hieman harjoittaa käden ja silmän yhteistyötä ja paketoin aivan omin pienin tärisevin sormin kuusi joululahjaa. Jihaa, mikä saavutus! Kuten kuvasta näkyy, ei edes tullut järin rumia. Ja mitäs sen on väliä, ajatus tärkein. Tämä paketointi oli suuri kädenojennus joululle! Ensin meinasin feidata koko joulun, mut nyt tuntuu yhä varmemmin siltä, että tästä joulustahan voi tulla oikein onnistunut ja hauska! Totesin, et helvettiiks sitä periaatteesta murjottamaan, jos kerta pystyy jo tekemäänkin jotain, ilman, että hermosto räjähtää. Niinpä kajautin ilmoille pianolla joululaulurallin. Kaikki tuhannet nuotit on hävinnyt johonkin, niin täytyi treenata huomiseks muistiaan. Sieltähän ne tuli, vaikken ole pariin vuoteen joulubiisejä veisannut. Ja vielä kaiken kukkuraksi, JOS pää on huomenna yhtä hyvä kuin tänään, ajattelin kokeilla, pystyisinkö lähteä mummolaan joulupäivänä. Pitääpi katsoa, eihän sinne aja kuin 20 minuuttia. Mutta viisastuneena en lähde, jos on vähänkin hönö olo. Sehän voi olla, et tämänpäiväinen paketointikin rankaisee huomenna. ;)

No, olipa niin tai näin, pitää nyt yrittää nauttia niistä eväistä, mitä on on tarjolla tällä hetkellä. Ja ensi joulu on taatusti aivan erilainen kuin tämä. ;) ;) Joskin ... Kuulin tänään piipahtaneelta yhtiökumppaniltani niin jännittäviä uutisia firmaamme liittyen, etten hetkeen taas olekaan iloinnut näin täysillä. Tai no, vissiin silloin, kun kuulin, etten joudu palauttamaan niitä monen tonnin verorästejä.

Nyt öitä, että jaksaa huomenna valvoa. Meidän perhe ei tunnetusti nuku ennen klo 04 jouluyönä... Ja ei saakeli, mullahan on joulusauna!!! <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Isä Lavin täältä töis... eikun korvatunturilta toivottaa Joulua kaikille!