sunnuntai 31. tammikuuta 2010

"Makunautintoja"

Jos muuten etsitte maku"elämyksiä", vai pitäiskö sanoo mieluummin extremeä, niin kokeilkaas niellä maitohappobakteerit rypsiöljyllä, jossa on seassa Joge-kollageenihydrosylaattia. Onneksi sain nieltyä ylöspäin pyrkineen tavaran, koska niska ei oikein diggaa tosta oksuilusta. Siitähän tää alamäki nimittäin alkoi marraskuussa. ;)

Luulin todellakin olevani niin HC-mimmi tän kaiken jälkeen ettei toi kombinaatio tuntuis missään, mut virhearvioita siis edelleen sattuu. Hyi että olikin kauhea kokemus. Eepin piikit ei tuntenut missään ton rinnalla. Yöksyöks. ;)

Ohessa muuten ne kuvat, jotka ei viimeks näkynyt. Tänään oli samanlainen show käynnissä. Lopputulos oli suht vaisu: yritin kiilata veitsellä jäätelönpalan irti siitä loppurungosta, minkä seurauksena Ikea-veitsi katkes, sormeen tuli vekki ja jäätelöpala kimposi kuin Antero konsanaan muutaman metrin ilmassa kohti olkkaria ja pläsähti mukavasti keskelle paskasta parketti liukuen ja jättäen mukavat valkoiset raidat keskelle huonetta. Vähän käytin hanan olla, ja hyvin pystyi syömään. Ei oo niin justiinsa tässä kunnossa. Yks lysti, meneekö muutama roska ruuansulatuselimistöön, joka on täynnä Triptylin vaikuttavia aineista ja Buranaa...

Ei kommentteja: