tiistai 2. helmikuuta 2010

Kotitoimisto

Miten tämä mun kotitoimisto ei hirveesti vakuuta mua ergonomiallaan? Ensinnäkin korotettu näyttö on aivan turha, koska hiiri on kadonnut ja joutuu kuitenkin pitään käsiä koholla... Tein tänään kolmatta tuntia duunia tuolla uudella tuolilla ja nyt olo on kuin maratonin juossut. Tuo C7 ei vaan jaksa kantaa yläkropan painoa, eikä tuki todellakaan riitä. Huokaus sentään. Katsellaan huomenna taas, mikä on olo. Tärkeintä on yrittää.

3 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Oho ollaan koneella lähes samaan aikaan, telepatiaa...
Tuon tullessani hiiren sulle, vaikka hiiret ei nyt jostain syystä ole kovin suosiossa, ainakaan Lady in Pinkin huushollissa. (no, kyse on kyllä aivan eri hiirestä, mut kummiskin...) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa yrityksesi nimen? Minusta olisi ilo työskennellä näin uskomattoman positiivisen ja sisukkaan ihmisen kanssa. Vaikutat ihmisrakkaalta ja helpost lähestyttävältä ihmiseltä, jolla on juuri sitä osaamista ja asennetta, mitä me tarvitsemme.

Olen seurannut blogia jo hyvän tovin tätä kuitenkaan kommentoimatta, ja täytyy sanoa, että ihailen TODELLA sisukkuuttasi vaikeassa elämäntilanteessa. Ihailen taitoasi säilyttää yhteydet työelämään vaikket ilmeisesti pysty ihmisiä tapaamaan palavereissa - vielä. Mutta vielä tulee aika jolloin olet jälleen sillä paikalla, jonka olet/olette yhdessä yrityksenne tiimin kanssa rakentaneet. Silloin sinua ja teitä ei pysäytä mikään. Jatkakaa samaan tyyliin niin olette korkeammalla kun koskaan saatoitte kuvitella. On ollut kerrassaan hellyttävää nähdä osan kumppaneistasi ja työntekijöistänne olevan läsnä arjessasi ja sydämessäsi tämän blogin välityksellä. Arvostettavaa. Teillä lienee erinomaiset suhteet, kun olette eläneet koko sairautesi yhdessä.
Tsemppiä teille kaikille!!! Odotan että kerrotte yrityksenne nimen vaikka sähköpostilla, josset täällä halua/voi julkistaa. Laitan sinulle yhteystietoni.

TALVISIN TERVEISIN:
Asiakkaaksi aikova muukalainen :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kiitos kannustavista sanoista. Laitathan ihmeessä meiliä, niin palataan asiaan. Ja katsoppas etusivun alakulmaan, siitä voi olla apua. :D

TV