tiistai 10. helmikuuta 2009

Osta auto (Tahdonvoimaa)

Miehen piti tänään katsastaa WBB, valkoinen paholainen. No, jäipähän sekin tekemättä, kun ei se käynnistynyt. Ihan uusi akku. Jostais siis vuotaa. Ei hätää, onneksi rahaa on kuin roskaa, niin viedä sen autosähköhuoltoon.

Kaiken lisäksi siinä on sentin kuori jäätä päällä, kun ensin on satanut ja sitten jäätynyt. Täytynee vetää pitkällä jatkotroikalla hiustenkuivaaja ulos, seisoa 5 tuntia lämmittämässä autoa ja pistää koko paska myyntiin. Ei viitti pilata noin hyvää autoa seisottamalla sitä umpijäässä pihassa, etenkin kun sitä ei voi käyttää. Lisää stressiä, hienoa.

Pankki-luottokorttikaan ei ole tullut, että torstaina vois mennä taksilla hoitoon. Nyt sitten ihmetellään, kuka sitä käyttää, kun pankista se on lähtenyt viikko sitten. Ihan sama. Eipä ole meitsin moka. Menee pankin piikkiin.

Heräsin just rakeet silmissä. Tosi hienoa, että niska on niin jumissa, että silmätkään ei toimi. Fyssarin kanssa eilen siitä tekstailtiin, kun yritin aikaistaa hoitoa, ja hän sanoi, että täytyis sulkea kyllä aivoverenkiertohäiriöt pois, kun noi silmäoireet viittais sinne. Toki voi tulla säikähtäneestà hermostostakin/hermoärsytyksestä, mutta tutkia pitäis. Ei jaksain vaan millään lähteä siihen neurologirumbaan, etenkin vakuutusyhtiö varmaan laittais hanat kiinni, koska heidän mielestään niska- ja pääoireet ei liity toisiinsa.

Mutta kun se on hyvin mahdollista, että puristuksissa ei olekaan hermo vaan verisuoni. Se nyt tästä puuttui, että pitäis oikeesti avata pää kirurgisesti. Tosin sitähän mä oon valittanut alusta asti, että kun joku painaa tuolla niskassa, niin voi olla hyvinkin, ettei se millään hoidoilla tms. lähde. No, täytyy funtsia lekurin kanssa. Se on varmaa, että paranemaan entiselleni en tästä tule, mutta kyllä hiljalleen ois aika ees vähän paremmin voida. Mutta edelleen näyttäis olevan laskukausi - ollut marraskuusta. Aika heikolta tuntuu, että jossei kohta ala apua tulla, niin sitten ei ole ihan hirveesti keinoja, mitä kokeilla. Ei auta valittaa. Itse aiheutettu, itse kannettava hartioillaan kaikki seuraukset. Vielä jaksaa. Antaa tulla vaan. Oisko seuraavaksi keuhkosyövän vuoro, kun en poltakaan?

Ei kommentteja: