maanantai 9. helmikuuta 2009

Tahdon voimaa (Tahdonvoimaa)

Nyt tarvittais sitä Mustin kuuluttamaa Jumalaa, tai mikä se ikinä onkaan. Tai ainakin seurakunnan pappia. Tai no, kyl joku psykologiaa ymmärtelevä toinenkin jeesustelija käy. Heitti nimittäin semmoisen jumin päähän, että saatan oikeasti kuolla ennen torstaita. Ja jossen kuole, niin ainakin matkalla fysioterapeutille lähtee henki. Pää on niin painunut kaularankaan, että meinasin pyörtyä vessareissulla. Pään kalvot ja lihakset on niin kivikovat, etten pysty oleen missään asennossa. Tuntuu, että kaularanka tulee päälaesta läpi. Kävellä ei voi yhtään. Mitenköhän mä selviän torstaina sinne hoitoon.

Kuis tämä nyt taas meni tähän? Vielä viime viikon alussa oli niin hyvä olo ja pystyin tekeen vaikka mitä, ja muutamassa päivässä kehittyi salamana tämä tilanne. Ei naurata, ei. No, se on nyt maattava vaan ti-ke ja sitten to helpottaa. Sit parin viikon päästä on lekurin konsultaatio. Mietitään, onko tässä mitään tehtävissä.

Mun oma teoria on, että hermovamma oli niin paha, että lihakset surkastuu niskasta. Toinen vaihtoehto on se, että yläniskaan kiinnittyvät lihakset vammautuikin pahemmin, mitä luultiin ja niistä ei ole tueksi enää. Tai sit päätä tukevat kalvorakenteet on revennyt oikein kunnolla. Mut milläs noita tutkis?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Milläs noita tutkis?" Mitäs tästä olet mieltä: http://p3.foorumi.info/niskavamma/viewtopic.php?t=94