keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Eikö se kausi koskaan lopu? (Tahdonvoimaa)

Siis play-offsit, että sais vihdoin leikkaa ton fledan. Alkaa tukka painaa niin paljon kuivanakin, että hento ranka saa harjoitusta jo siinä, että oon ylhäällä. Ehkä se on hyvä. Edistystä muuten sekin, että pystyn pitään fledaa ponnarilla ilman, että päänahka vetäsee separit kiristävästä kumpparista. Pikkujutuista huomaa, että hermot alkaa 'antaa periksi'.

Tänään tein ittelleni (no, kelles muulle?) letit. Hauskat. Mulla on ollut semmoset edellisen kerran v. -98 Anttilan kuvauksissa. Olinpa muuten hassun näköinen. Täytyi ihan nappaa pari kuvaa ja törkkää mallitoimistoon näytille. Tuli hyvää palautetta, enkä kuulemma saakaan leikata lyhyttä fledaa, kun puolipitkä on vauhteeksi oikein hauska.

On ollut kuulemma tosi hiljaista mallimaailmassa. Ylläri. Sieltä mainos/markkinointiviestintä/markkinointibudjetistahan ekana karsitaan. Toimistolla kuitenkin uskotaan, että bisnes vilkastuu loppuvuodesta. Sopii mulle. ;)

Tänään oli pakko rääkätä Läheistä. Laitoin sen pesuun! Silkkinauhoineen päivineen. Maksalaatikon ja kahvin jättämät paskatahrat ei ollut hirveen mairittelevia siinä kaulurin yläosassa. No, tämä pvä on sit VIHDOIN mennyt vaakatasossa. On saanut niska lepoa. Kyllä mä kävin alakerrassa hakeen postit, puristelin tuen kuivaksi pesun jälkeen ja vähän istuin koneellakin mut pääasiassa lepiä. Nyt nääs ehkä selviän ilman separeita seuraavaan hoitoon, kun oon malttanut ottaa rauhassa - tai siis kunnon mukaan.

Vähän nuppi on painunut rankaan, koska silmät on oikkuillut ja käppäilykin on semmosta hiukkasen painavaa ja alaselkä jumppelissa. Muttei kävely ole niin huonoa ole kuin aiemmin. Kyllä se ranka joskus alkaa kestää. Hinkkaan fleksoreita vaikka 5 vuotta, kunnes pitovoima riittää.

Tänään laitoin ft:lle meiliä. Oli pakko, kun oli niin hyvä fiilis nousukaudesta. Saatoin liittää mukaan myös kuvan Kaalimato-treeneistä! ;) Kyllä siellä repeillään taas... Täytyy toivoa, ettei se niitten toimistoassari eksy purkamaan meilejä fyssarin loman aikana. Voisi raukka herkkänä ihmisenä saada traumoja. ;)

Jaahas, nyt silmät ja sacrum sanoo, että LOPETA tietsikalla istuminen, ja mähän lopetan. Odotan innolla kohta saapuvaa 100 protskupatukkaa ja lähes kilon kokoista Joge-purkkia... Yami!

10 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Hahah. Joo, se assari saattais tukehtua esim omaan kuolaansa, jos näkis jonku kaalimato rectumissa -kuvasarjan. :D

LoisLane kirjoitti...

Mutta hei! Aivan uskomattoman ihanaa, että edelleen sujuu ilman suuria kilarointeja! :) Itellekin tulee parempi fiilis, kun lukee mukavia uutisia. Siistiä, ei voi muuta sanoa. Kohtahan sitä vois päästä vaikka poolille... vai? ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No toivotaan parasta ja pelätään pahinta. ;) Ei kai noin rempseät ottais mitään hissukkaa assariksi? ;)

Hahaa, meikä menee nukkuun. AJOISSA! Ja huomenna, kun koodailette, kysykää/ käskekää mut vaakatasoon! Kaalimadolla tai ilman. Hy!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No toivotaan parasta ja pelätään pahinta. ;) Ei kai noin rempseät ottais mitään hissukkaa assariksi? ;)

Hahaa, meikä menee nukkuun. AJOISSA! Ja huomenna, kun koodailette, kysykää/ käskekää mut vaakatasoon! Kaalimadolla tai ilman. Hy!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Oho, tuplakommentit. Ens fyssarin jälkeen kyllä pääsee poolille vaikka joka päivä. Nyt alkaa olla toi rasitushuippu taas sitä luokkaa, että kävely räjäyttää nupin. Se on jännä, että vaikka kaikki muu nimellisesti vörkkii, niin tota kävelyä niska ei kestä. Kyllä se hyvin on paskoutunut. Toivottavasti ei nyt jää niin löysäksi, ettei liikkuun pysty. Sehän ois helvettiä. Onhan tämä nyt kuitenkin kolmas vamma ja ei se kudos koskaan normaalilujuuttaan saavuta uusiutuessaan. Vähän huolettaa. :( No, ehkä lihaksilla voi kompensoida puuttuvan muun pehmytkudoksen.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja arvaa mitä, heti kun ei ole PAKKO mä en enää koskaan mee altaalle. Vitun kylmä, portaat, kallis, hirvee show ihon kanssa kloorin jälkeen jne. Saatana, että inhoon tota allastouhua. Nyt kun en oo voinut mennä sinne, oon ihan pokkana tehnyt liikkeet sängyssä maaten. Samapa tuo,missä sen tuen tekee. ;) ;) EKT.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

KYllä mä tiedän, olen elinikäisesti sidottu allasjumppaan.Mut kunhan haaveilin. ;)

LoisLane kirjoitti...

EKT! :D Joo, ihan uskomatonta kyllä sen kloorin kanssa. Mulla ainakin puhkee aina naama kukkaan samantien ku pääsen pois kloorivedestä. Jotain torakan sisukkuudella varustettuja finnejä. Jessus. Tietysti vois olla kastelematta naamaansa... mutku pulahdan aina vaistomaisesti. :) Kallista on joo, mutta siks kannattaa ottaa siivelle selkävammanen, niin heti vähintään puolittuu kulut. Mieti sitä. ;)

Kyllä mä uskon, että se kudos lopulta uusiutuu ihan tarpeeks. Ja lihaksilla pystyy korvaan yllättävän paljon. Mutta kyllä se vuosien varrella aina joskus saattaa kilahtaakin, vaikka olis jo "kunnossa". Äidin niskan kanssa on tullu nähtyä se.

Ja sama tietty ton mun olkapään kanssa, kuten eilen nähtiin. Pahasti revennyt tukiristiside, mutta lihakset ympärillä vahvistettu, niin se pelittää YLEENSÄ ihan normisti. Väsyy vaan helpommin ku toinen.

Mutta nyt kans nukkuun, että selviää aamusta kouluun. Ja TV, lepoo kehiin siellä. Nytkin kirjotit vielä monta kommenttia hyvän yön toivotusten jälkeen. :D

Öits, mau! :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, kai se uusiutuu... Jossei, niin voi voi... Ja juuh, mitään terveen elämää on turha kuvitella leikkivänsä enää koskaan, vaikka ft niin vannookin, kun oon niin NUORI. kuulen ton joka kerta. ;) Kattellaan. Hyvin kyllä puolsit allasta ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin oon aatellut suorittaa viel joskus liiksaohjaajan pätevyyden - siis ainakin allasjumppaohjaajan. Kyl sit on hauskaa, kun hermosto pelittää paremmin. Nyt se vaan tuntuu helvetiltä. Ja myöhemmin kiitän luojaani, että hinauduin sinne sisukkaasti.

Jaahas, nyt meen oikeesti nukkuun, vaiks tuskin tulee mitn, kun hedari puskee...

Tsempit kouluun! Mäkin alan huomenna värkätä työharjoitteluraporttia. Koomista, omistamassaan firmassa työharjoittelussa. ;) Sitähän ei tiedä kukaan, mitkä omistussuhteet on, jollei tyhmänä huutele sitä ääneen. Kopioin suoraan meidän liiketoimintastrategian 09 ja brändi- ja markkinointistrategian siihen raporttiin ja sanon, että olkaa hyvä. Sehän mun työni on ollut! ;) Ja vähän bullshittiä sekaan, niin hyvin menee!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ps. Kommentit tuli kännykästä. Koneella en ole istunut todellakaan koko aikaa. Johan mulla ois pälli revennyt muuten.