sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Fleksorit (Tahdonvoimaa)

Tämmöisiä lihaksia mulla EI ole koskaan aikaisemmin ollut! Kaulan koukistajat. Ois kuulemma pitänyt olla, koska nuo ovat tärkeät kaulaa/niskaa tukevat ja päätä
kannattavat lihakset. Wau!

Sitten kun jaksan kannatella nuppia noilla n. 2 minuuttia, olen kuulemma suht terve. Nyt mennään 45 sekunnissa ja on hinkattu noita kesä-maaliskuu. Mutta FT:n mukaan lihasten paraneminen nopeutuu loppua kohti! Hermosto onkin sit oma arvoituksensa. Tosin sekin on ollut PALJON parempi kohta 10 päivää. :) Jopa aamusin kun herää, jalat on lämpimät. Ei ole ollut vuoteen.
Nyt vaan tarttis sitä paljon puhuttua malttia ja sinnikkyyttä, vaikka tipun taatusti kuiluun vielä monta kertaa ennen seuraavaa fyssariaikaa.

Tänään oon yrittänyt ottaa rennosti. Aamupala ja safkakin tuli naistenpäivän kunniaksi suoraan sänkyyn. Rennosti ottaminen on yllättävän hankalaa, kun on parempi olo. Väkisin tulee mieleen, että hipsinpäs nyt ihan vähän tekeen ojentajia vessaan. Tai käynpäs tankkaamassa raejuustoa - puolen tunnin välein. Vai istuisko hetken koneella ja kirjoittai yhden jutun? Tai jospas tekis jalkoja pilatesnarulla. Kenties mobbais kitalakea Kaalimadolla? Vai pitäiskö vääntää haboja juomapullolla? Hmm, myös blogia vois kirjoittaa puhelimella. ;)

EI. Nyt ei saa huhkia liikaa.

Huomenna tulee frendi kylään, joten sit saa huhkia luvalla.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Tosi on, en minäkään muista Tahdonvoimaalla koskaan olleen tuollaisia niska/kaula lihaksia. Kyllä se pitkä aikainen hinkkaus on tuottanut hyvää tulosta JEE!!
Ja niin kuin kirjoitit lihasten paraneminen nopeutuu loppua kohti, hienoa.
Ja sekin että hermosto-oireet eivät ole enää niin pahat, jalat lämpimät noustessa ja muutenkin olo parempi kuin jokin aika sitten, kielii siitä että ollaan menos kohti parempia aikoja.
Hyvä kun oot muistanu ottaa rennosti, vaikka se vaikeeta onkin kun kunto kohenee, niin tuntuu että tässähän pystyy vaikka mihin. Mutta siinä helposti saa paikat taas totaalisen tilttiin ja joutuu kärsimään pitkään ennen kuin ollaan samas kuosis kuin nyt.
Vanha sanonta liikenteessä sopii nyt sinullekin Tahdonvoimaa: Maltti on valttia!!;)
Musti taas paasaa sanot, kuin se jaksaa aina, jaksanhan minä kun haluan vain sinun parastas...:)

DD kirjoitti...

Miten se 2 minsaa mitataan? Onko se siis se perinteinen, että lattialla maaten kohotetaan päätä lattiasta ja kuuppaa pitää jaksaa pitää 2 minsaa irti lattiasta?

Kun muistelen, että erään fyssarin mukaan 30 sekkaa oli minimi hyväksyttävä aika?