lauantai 14. maaliskuuta 2009

Ennakkoveroista tuli jälkiveroja (Tahdonvoimaa)

Mikäs se sängyn alta pilkistää? Numeroita siinä on. Verotoimisto lukis yläkulmassa. No, sehän ei tiedä koskaan hyvää.

Ennakkoverot!

Pirulainen. Kokonaan unohtunut, että semmoisiakin pitäis maksaa. Mistäs niihin sit repis rahat? Odotellaan nyt ensin maksukehotusta ja maksellaan sit. Mitäköhän muista yllätyksiä tulee vielä? Talous ei oikein kestä tällaisia juttuja.

Tänään tullut juoruttua puhelimessa 5 tuntia. Soitin neljälle ystävälle. Oikein hyödyllisiä puheluita, etenkin tuo viimeinen ravintoterapeutin kanssa. Joskin tuli vähän satikutia. ;)

C0 on sen verran kenossa, että hirveesti ei juhlita. Mitähän siellä oikeesti tapahtuu, kun se jää jumiin? Ois kiva tietää. Kai se kehon asento muuttuu. Ei se kyllä enää niin rullaa tota oikeeta puolta jumiin kuin aikaisemmin. Tosin ei se normaalikaan ole. Pään heittää jumppeliin. Jotenkin toi nuppi pääsee tippumaan. Onneksi ei ole kuitenkaan heittänyt hönöoloa päähän. Sen verran jo kantovoimaa niskassa.

Jaahas, joku polttaa ruokia naapurissa. Ihanat nämä herkistyneet aistit. Taitaa olla maitoa hellalla. ;) On se hyvä, että tässä talossa on ainakin yksi toimiva palovaroitin - meitsi.

Ei kommentteja: