maanantai 9. maaliskuuta 2009

Pehmeä tuki ja kikkailua (Tahdonvoimaa)

Vaikka tosta koko ajan eroon pyrinkin, niin onhan tämä aika räheä uudella Kiroileva siili -pinssillä: 'Do not mess with this creature'. Melkein tekis mieli pitää koko ajan, kun on sen verta cool. ;)

Jaahas, sitten hattuhyllyn kimppuun. Kaikki tuhannet kaulaliinat, hanskat ja pipot on niin solmussa, ettei mitään rajaa. Kun yrität ottaa yhtä pipoa, niskaan tippuu loput 29 vaatekappaletta.

Ja jos joku ihmettelee, miksi omistan ylipäänsä 30 erilaista kaulaliina-hanska-pipo -settiä, niin kerrottakoon, että yllättäen niskan takia! On aina ollut pakottava tarve suojata kaula ja niska kaiken maailman huiveilla ja liinoilla, vaikken ole tiennyt retkuvammastani ennen maaliskuuta 08...

Nyt hommiin! Kun niska on sopivasti lysyssä, niin ei tartte enää himmailla. Fyssari on ensi tiistaina, joten sinne asti voi vetää ylirasituksella. Sorry vaan Lady in Pink, voipi olla, etten sittenkään pysty vaihtaan meidän ft-aikoja päikseen. No, katsotaan, mihin tilanne kehittyy!

Tämä ylirasitus on vähän sama, kun että housuista on haarat revennyt niin ei haittaa, vaikka ne repeis vielä vähän lisää. Joten ei muuta spaghaattia kehiin! (Vai miten se kirjoitetaan!?)

Ei kommentteja: