keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Nyt alkaa tuntua (Tahdonvoimaa)

Enhän mä osannut tätäkään iltaa pelkästään olla ja maata. ;) Nyt alkaa ekan kerran 25.2 jälkeen tuntua siltä, että NYT on OIKEASTI fiksumpi himmata. Jumalauta, täähän on hirveän pitkä ajanjakso, jonka selvisin romahtamatta. :) Enkä mä vieläkään ole romahtanut,jos nyt ketkuttelen huomisen vaakatasossa. Kaukana ei ole. Tähän asti levyt lepo, kielenimeminen ja leukaliikkeet on aina nostanut yläniskaa sen verran, että on voinut touhuta taas enemmän, mutta nyt tarvitaan totaalista stoppia ja niskan nostajaa. ;)

Hermosto kestäisi, mutta ranka ei. Uhkaa tulla nääs hedari. Tunnustan, olen kulkenut tämän päivän ilman lenkkareita, voi johtua siitä. No, parit Klotriptylit + Buranat nassuun, ja huomenna nuppi ei nousekaan tyynyltä, paitsi vessaan menon ja ruokailun takia. Katsomme, mikä on vaikutus. Hyvät yöt!

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Tosi hyvä Tahdonvoimaa kun olos on ollu niin paljon parempi ja oot kestäny romahtamatta todella pitkän ajan.
Malta levätä huominen niin ei tuu kurjempia oireita. Mustikin nukku sohvalle kesken Emmerdalen joten täytynee raahautua punkkaan kans. Toivotan sinulle ja kaikille muillekin hyviä öitä ja kauniita unia!