sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Mandariinista appelsiiniin

Olen ajatellut tehdä tästä blogista naiselle sopivan munanjatkeen, mikä siis lienee mahdoton yhtälö, ja siirrän nää löpinäni jatkossa Wordpressiin Bloggerista. Löysin netistä ohjeet, kuinka B pyöräytetään kolmella stepillä WP:iin, mutta ei se ny ihan ni helppoo ollut. ;) Koodarifrendi sit lopulta duunas asian kuntoon ja siellä lepää vanhat tekstit osoitteessa taistelijat.wordpress.com. Jatkossa taistelu siirtyy siis uuteen osoitteeseen, enkä päivitä tätä enää.

Katotaan ny, milloin saan hommat konvertoituu lopullisesti sinne. Ystävän kone, iha HC-varusteltu, raksutteli niitä sinne about 12 tuntia. Nyt on naisbloggaajan henkinen mulkero huomattavasti isompi, sillä onhan toi Blogger iha pikkupoikien lelu verrattuna Wordpressiin. WP:ssä on niin paljon paremmat toiminnallisuudet. En ny jaksa luetella, mitä kaikkee, mut tsiigatkaa itte...

Jaahas, nyt alkoi niskan lepuutus. Se menikin tosiaan hartsusta eilen tilttiin, mut on ollut snadisti parempi tänään. Mut on se karmee tunne, kun ranka on niin heikko, ettei vaan jaksa seisoo. Viimeks lekurilta tenttasin, että voiko olla niin, ettei se C6-7-tason yliliikkuvuus parane, mut lekuri oli vaan totes, asialliseen tyyliinsä,: "Kyl se paranee, ei oo vaihtoehtoa". Niin kai sit.

Kiitos Musti, kun pidät huolen, että mun hankitut lisäkilot pysyy. Löysin tänään kaapista kääretortun! Mä, joka en ikinä syö tommosii, huitasin huiviin puolet. Ja kämppis toi Magnum Whiteä ja suklaakekseiki löysin, niin pidin sit terveyspäivän. ;) Namii!

3 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Siirrytään sitten jatkossa sinne uuteen osoitteeseen, mutta pari lausetta vielä vanhankin puolelle.
Huominen jatkuu tämän päivän kertauksella, jädeä, suklaata ja aakkosia, torttua yms kun Musti saapuu Isä Lavinin kans huomenna luokses.
Nuku hyvin, tullaan kolkutteleen ovea joskus yhdentoista, puol kahdentoista silmään. Ihana nähdä!!
:))

Pandora kirjoitti...

Käyhän se tietysti näinkin munanjatkeen hankkiminen:)

Kaikesta muusta ainakin minä olen saanut vain haaveilla tai tuskin edes sitä, kun ajatuskin vihlaisee niskassa.

Mutta virallisesti ajateltuna, seksi on melko mahdotonta. Tavallisessa niskakivussa se on kyllä joskus onnistunut, mutta nyt tärähdykset, elimistön jännitys ei suju lainkaan. Ilmankos tuota suklaata on taas tehnyt mielikin.

Tuollainen "appelsiini" olisi paljon terveellisempi vaihtoehto...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Pandora,
Niin, siis mullehan ft suositteli kitalen mobilisoimiseen tärisevää sähköhammasharjaa, mut minä tyttö ostin Kaalimadon. Ja virallisesti: on ollut kitalaki siit asti parempana, ku oon suuruutellut meneen 30 sekkaa päiväs.. Mut se on niin HC vehje, ettei sitä voi käyttää ennen ku niska rauhottuu oikeesti.

Seksi, voi luoja! Joo, vuoden pääst onnistu sillain ilman kipuja. Ei siin muuta, mut ku kontrollia ei pysty pitään, niin tulee vääntäydyttiin mitä oudoimpiin ei-niskalle hyviin juttuihin. No, ehkä näistä foorumilla! Siellä ei ookaan viel suoranaista aihetta! ;)