perjantai 24. heinäkuuta 2009

Roinehen armaiset pärskeet ja remppaavat naapurit

Eiku se oliki armaiset aallot, jotka hyväili "Kangasalan rantoa". No mulla on pärskeet. Ikkuna auki nukkumisest tuli flunssa. Mut se selittää tätä huonontunutta oloa! Hyvä niin. Tätä mun niskan oikuttelua voi verrata huonosti toimivaan vatsaan: Niin kauan, ku erikoiselle paskalle on joku syy, esim. rasiallinen luumuja aamupalaks tai pullo vodkaa iltajanoon, niin kaikki on hyvin. Muillahan flunssat menee suoraan hermotasolle. Herkkis!

Sitten olennaisempaan aiheeseen! Mua vainoaa hullut naapurit. Tos yläkerran ukko alkoi just tehdä remppaa (00.03) ja aina välillä ku vasara ei laula, soi kitara. Siis what the fuck? Kyl mä ymmärrän, et sitä remppaa tehdään tehokkaasti pois alta vaan, mutta että tähän aikaan kerrostalossa? Yövuorossa vissiin.

Sit toinen äänijuttu. Mä keksin miks tää asunto tuntuu kodilta. Naapurin kusella käynti tai verhojen sulkeminen kuuluu läpi kaikkialta! Tonttilassa lapsuudenkodissani oli sama juttu. Mut mä en valita. En valittanu silloinkaan. Oon tottunut elämän ääniin. Ja saapahan itteki elää kuin pellossa. Tsekkasin just, et mulla löytyy keittiön kaapista 6 kattilaa ja ajattelin alkaa verestämään vanhoja rumpubiittejä metallikauhojen avustuksella klo 03.12. Siihen asti huudatan Golden Girlsin tunnaria synan urku-soundilla. On muuten helvetillinen hammond!

Niska on ollut snadisti parempi. Ehkä siks, et lapoin tänään Triptyylii ku karkkia. Ja teen niin jatkossakin ilman huonoo omaatuntoo, jos se parantaa oloa. Nielemään ei kyllä pysty, mut se taitaa johtuu flunssasta. Tai sit C2:sta. Ei voi tietää, eikä tartte. Aha nyt naapuri veti verhot kii. Kohta se menee kuselle, pistää pesukoneen päälle ja alkaa ihan järetön nussiminen. Siis jos se vaimo on kotona. Ja jossei oo, sielt kuuluu sit vaan runkkauksen vieno suhina. Tai vieno on nyt vähän alakanttiin, koska se vastaa desibeleiltään semmosta Metallican keikkavolaa. Näihin kuviin, näihin (ei ni hehkeisiin) tunnelmiin päättyy lähetys Rauhaniemestä, joka ei todellakaan ole nimensä veroinen mesta. ;)

Hyvät yöt!

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Olipa niin hauskaa tekstiä etten voinut parilla sanalla olla kommentoimatta,vaikka puolen tunnin sisällä pitäis lähteä jo töihin.
Tuttuja on joo naapureiden äänet, nuo kusemiset ja muutkin, niitä tuli kuunneltua kokonaista 26v, oikein tuntu oudolta kun muutettiin tänne rauhan tyyssijaan, jossa ei kuulu mitään ääniä ja yölläkin on pilkko pimeää...
Eka yö meni kuunnellessa hiljaisuutta, nyt kun ollaan täällä asuttu pari vuotta siitä kyllä nauttii ja ajatus muuttamisesta "slummin" kaltaseen elementtitaloon vois olla pieni järkytys.
Mutta elämisen ääniä aina kuuluuu, mutta työ remppa kuuluu kyllä päivähommiin, yö hommat on sitten taas erikseen.
Olispa mukava lörpötellä pidempään, mutta kun toisena vauhtoehtona on saada potkut, niin lopetan tällä erää tähän.
Päivänjatkoja Tahdonvoimaaalle ja kaikille muillekin!! :)