torstai 23. lokakuuta 2008

Hupsista keikkaa

Taas meni yksi lokakuun päivä. Onneksi huomisesta eteenpäin on luvattu niin paskaa keliä, ettei harmita, vaikkei ulos pääse. Olishan se tietty extraa mutta...

Ei ole allas aiheuttanut - vieläkään - hermostosepareita. Sen oon huomannut, että kurkku ei tykkää jostain liikkeestä altaalla, koska se tulee aina oikealta puolelta kipeäksi. Samoin perseen vetää ihan jumiin, siis pakarat.

Mutta niska kestää altaalla, kun oon ihan leukaa myöten vedessä, kun treenaan. Silloin veden tuki ulottuu mahdollisimman ylös. Ehkä teinkin sen virheen, että matalassa altaalla mulla oli liikaa kehoa veden pinnalla, ilman tukea, ja siksi tuntui, että kroppa vaan meni enemmän ja enemmän jumiin? Ei voi tietää!

Tänään just mietin, että kuinka siistiä ois olla TERVE (katkeruutta aiheuttava sana) ja extrana päästä eroon vielä korvien kitinästä ja kaikista puutuiluista, jotka on ollut 6 vuotta elinkumppanina! Pisin suhde ever. ;) Saavutus se sekin!

Mutta sitten taas sanoin itselleni, että unohda noi ajatukset. Petyt vaan kahta enemmän, jos et siihen pääse. Tavoitteeni on siis päästä kiinni suht normaaliin elämään. Tervettä tällaisesta ruoskasta tällä hermostolla tuskin koskaan kukaan saa leivottua. ;)

Ei kommentteja: