torstai 23. lokakuuta 2008

Idea

Tuli mieleen, että jos mun nykyiset hoitavat tahot haluaa/innostuu, niin mähän voisin alkaa tarjota heidän bisneksensä rinnalle lisäpalveluna sosiaali- ja terapiapalveluita asiakkaille.

Suurin osa retkahdusvammapotilaista on oikeuksistaan pihalla kuin lumiukot ja tarvitsevat myös henkistä psyykkausta, joten ko.palvelulle olisi varmasti kysyntää. Myös jurisen puolen osaajia löytyisi lähipiiristä.

Mun rooli/homman sisältö olisi psyykkisen toimintakyvyn palauttamista, työelämään valmentamista, etuus- ja tukiasioissa avustamista ja muita terapiapalveluita tarpeen mukaan.

Ainoa investointi olisi pieni työhuone sekä aikaa kehittää erilaisia työkaluja kartoituksiin, hoitoprosessiin, motivointiin jne. Hmm. Siinä voisi samalla tehdä muita hommia ja hoitaa muutamana päivänä viikossa tota terapiapuolta. Tosin ihan ensin pitäis repäistä sossun opinnot loppuun, että sain sosiaalityöntekijän pätevyyden.

Tosin mun aktiivisuudella ja yrittäjätaustalla ja asiantuntijoiden erityispätevyydellä meillä olisi hyvin pian yksityinen retkahdusvammapotilaiden kuntoutuskeskus pystyssä.

Joka btw pieksis ammattitaidossa, kuntoutuksen intensiivisyydessä ja monipuolisuudessa sekä sydämellä tekemisessä Peurungan, Ikaalisen ja Ortonin sata-nolla. ;)

Ei kommentteja: