perjantai 24. lokakuuta 2008

Musti mukana ringissä

Saimme uuden kirjoittajan Mustin rinkiin! Loistavaa ja tervetuloa. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kirjoitin joskus aiemminkin tänne blogiisi. Luen kuin omaani tarinaani, ehkä lievempänä, mutta yhä diagnoosia etsimässä siitä, mikä mulla on. Kukaan ei ota tosissaan, lääkärit ei löydä mitään, vaikka joka päivä kävelen kuin pumpulissa, jalat on eri paria kuin muu kroppa ja välillä on se tunne, kun olisin ainaisessa huvipuistolaitteessa ikäänkuin painovoimattomassa laitteessa. Tää on tätä. Olisin kysynyt, pystytkö auttamaan minua ihmisillä, joiden luo mennä, kun nykyiset lääkärit eivät löydä vastausta ongelmiini. Asun Päijät-Hämeessa. Kuvasi Merrasjärvestä on hyvin tuttua seutua :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Moi!

Onko sulla sattunut niskaan joku trauma joskus tai oletko muuten vaan esim. kaatunut ja loukannut itsesi?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja täytyy kyllä sanoa, että Päijät-Hämeestä en tiedä sitten ainuttakaan ihmistä mutta Tampereelta sen sijaan tiedän.

Tiedätkö toi pumpulissa kävely ja jalkojen eriparia tunne/painottomuusd on sellaisia, mitä minulla oli ekan vamman kanssa ja ne lähti pois Tapani Rahkon asentohuimaushoidolla. Sama homma oli äidilläni...

Toinen vaihtoehto on sitten, että ne tulee niskasta, tai että molemmat asiat vaikuttaa toinen toisiinsa...

Tapani Rahko vastaanottaa täällä Tampereelle Terveystalossa. Niitä ehkä ensimmäisenä koittaisin! Paitsi jos on selkeä trauma niskassa, niin sitten jos laitat jonkun privat-sähköpostiosoitteen minulle tahdonvoimaa@gmail.com -osoitteeseen, niin voin antaa sinulle nimiä fysiatri/fyssaripuolelle mutta he ovat sitten Tampereella. Oon luvannut, etten huutele täällä julkisesti hoitavista tahoista mitään.

Ps. En yhtään ihmettele, että nykyiset lääkärit eivät osaa auttaa... Suurin osa ei osaa...

Kauanko muuten ko. oireet on jatkunut?