tiistai 23. joulukuuta 2008

Kelasta vielä (Tahdonvoimaa)

Tajuaakohan tästä yhtään, mikä haen, jos pistän näin Kelaan? Siis taustatietona Kelasta tuli vaan lappu, jossa luki, että alustavasti sairauspvärahahakemuksenne tultaisiin hylkäämään muttei perustelua sille miksi. Ja kaavake: lisäselvitys voi vaikuttaa myönteisesti asiaan.

Kun soitin ja kysyin, mikä olisi hylkäysperuste, joka puuttui lapusta siis, niin virkailijan mukaan syynä olisi kyseinen diagnoosi (post sedulae distencio cervicalis, 13.4 niskan nyrjähdysvamman pitkittynyt jälkitila/oireisto). Eli retkahdusvamma ei voi aiheuttaa näin pitkää työkyvyttömyyttä heidän lääkärinsä mukaan. Kelalla on jo siis B-lausunto sekä käyntitekstini lekurilta, eli enempää lisätietoa ei siis ole olemassa edes lekurilla, jollei sitä hatusta heitetä. Vitun koomista. ;)
--
Pyydän Teitä ystävällisesti selvittämään minulle sähköpostilla ja/tai kirjallisesti, mitä lisäperusteluita tarkkaan ottaan kaipaatte, jotta voin viestiä asian selkeästi lääkärilleni. Oheen pyydän myös perustelut siitä, *miksi* sairauspäivärahani ajalta 11.8-31.8 sekä osasairauspäivärahani ajalta 1.9-31.11.08 oltaisiin ylipäänsä hylkäämässä. Alustavan hylkäyspäätöksen perustetta ei mainittu lisäselvityspyynnössä. Laittakaa oheen lääkärinne perustelut, millä perusteella hän kumoaisi fysiatrian erikoislääkärin lausunnon kyseisessä tapauksessa/kyseisen diagnoosin puitteissa.

Pyydän ystävällisesti myös selvittämään, mitkä ovat mielestänne sitten riittävät perustelut/lisäperustelut kyseisessä tapauksessa/diagnoosilla, jotta hakemukseni hyväksyttäisiin. Mikäli näitä tietoja ei voi lähettää sähköisenä, toimittakaa ne kirjallisena kotiosoitteeni niin, että ehdin toimittaa teille 10.1 mennessä lisäselvitykset.

--
Teki mieli laittaa perään ja haustakaa vittu. Ja koiranpaskaa tulee ensi vuonna saaveissa, ei mukeissa. ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on hyvä kirje. Mutta lyödäänkö vetoa, että saat siitä huolimatta joko täysin ympäripyöreän vastauksen tai sitten et vastausta ollenkaan?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Veikkaisin jälkimmäistä...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Noo, kattellaan nyt kuin käy. Voihin siellä olla väärinymmärryskin, eli normipäivä. Ja tappelematta ei periksi anneta. Mutta ei se kiva, että jos pyytää lisäselvitystä, niin kertois edes, mihin sen tarttee. ;) Dillet...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mut valtionlaitoksilta voi oottaa mitä vaan. Ja ei se mitään, sit vaan opintolainaa nostamaan. Sillähän elää monta kuukautta.

Ja sit pitää myydä niin helvetisti, et voi ens vuodeksi säästetyillä ennakkoverotonneilla rellestää ja maksaa ne sit takas, ennen ens joulua. Suomi on hieno maa asua ja elää...

Tai sit vaan alkaa huoraamaan. Tosin ei onnistu, oon siihenkin työkyvytön. Ei jaksa seisoo kadunkulmassa. ;)