maanantai 22. joulukuuta 2008

Loistavaa Fedja! (Tahdonvoimaa)

Tuon sinä ansaitsitkin!!! :) CST-hoitajan joululahjaksi. Siis ihan mahtavaa!!!

Mä sain lahjaksi totuuden: edellisellä kerralla retkuoireet kestikin 7 kuukautta, kun muistelin 4-5 kuukautta!

Ja fyssarin mukaan voi lisätä puolet edellisen kerran kestoon, niin alan olla suht kuosissa. Ehkä siis juhlin 30-vuotisjuhliani suht terveenä! Tai sitten en. Sitä ei tiedä kukaan.

Onpas mukavaa vaihtelua olla täällä miehen porukoilla. Hetken jopa pystyin istumaan pehmeässä nojatuolissa ja juttelemaan porukoittenkin kanssa äsken. Kiva, kiva, että tultiin tänne! Lahti ois kyllä ollut liian kaukana, vaikka tietty kotiin ois ollut hauska mennä. Tämä oli hyvä kompromissi!

Tänään tuntui ekaa kertaa siltä, että peruutustörttöilyn suurin rangaistus on kärsitty, mutta katotaan nyt. Oikea puoli on ihan siinä ja siinä, että onko C0 jumissa mutta jos ottaa tosi rauhassa, se voi ehkä kestää 14.1 asti.

Huomisen vedänkin sängyn pohjalla, niin ehkä sit nuppijumitus lähtee. Tänään se oli ekaa kertaa 5 viikkoon ihan snadisti parempi. Ei kipua ollenkaan, mutta painetta kyllä oikeella puolella. Jos heittäis tähän nyt yhden CST-kerran, olisin paremmassa kunnossa taas, kun koskaan huhtikuun 08 jlk. Mutta sitä ei nyt tule vielä, joten täytyy sinnitellä rauhaksiin. :) Katsotaan, katsotaan!

Ei kommentteja: