torstai 7. toukokuuta 2009

Elpymisen merkkejä (TV)

Hip hei, kroppa antaa elpymisen merkkejä. Kalvot ei ole niin tukkoisia kuin eilen. Mutta yläniskan syvät lihakset + alaranka on kyllä rasitettu niin jumiin, ettei hyvä tosi. Toivottavasti aukeaa tolla hoidolla, koska muuten olen kolmen viikon kusessa, kun en pysty tekeen koukistajia enkä muitakaan treenejä tässä kunnossa.

Eilen koko putki oli semmoista tiukkaa kumia. Nyt osa kalvoista on jo auki. Edelleen tukossa on C7 ja ihan yläniska.Ylläri. Yläniska on vaan väsynyt, eli niskan syvät pikkulihakset on täysin krampissa, ja tuki haetaan pintalihaksista + kalvoista.

Syvien pikkulihasten palautuminen kestää päiväkausia ja ilman palautumista ei kannata olla pystyssä, kun se aiheuttaa vaan hallaa. No, ihan itse tämänkin tilan aiheutin mutta oli pakko pakata ja välillä vähän elääkin... Koiran kanssa peuhaamiset + portaat ois voinut jäädä väliin tietty.

Tuli hoidosta hedari ohimoille + otsaan. Jatkunut tänäänkin. Samoin pieni paine on nenän takana. Tulee kuulemma molemmat yläniskasta. Sain itte väännellä eilen semmoista muovista kaularankaa, että näin miten C0:n vinous + väsyminen vetää pään kalvot jumiin. Loogista se oli.

Tänään alkoi tuttu sähköinen värinä, joka menee C7:sta jalkoihin. Eilenkin lähti hoidossa jalat, siis puutui, mikä oli merkki siitä, että koko putki oli jumissa. No, nyt alkaa lonkat kääntyä taas. Sekin on hyvä merkki. Täytyy ny lepäillä, että sais ton yläniskan auki.

Veteen ois päästävä. Onneksi tulee kesä, niin vedän joka toinen päivä jonkun puolen tunnin setin - satoi tai paistoi. Ja siis JOS pystyn kävelemään biitsille. ;)

Ei kommentteja: