perjantai 8. toukokuuta 2009

Uusia tuoksuja (Fedja)

Äiti leipoo limppuja. Hmmmmm...Tiedättekö mikä haju siitä kurottautuu tänne huoneeseen oven läpi. Sellainen ihanan imelä. Lukioaikoina kotona itsekin niitä leivoin.

Nautitaan nyt hajusta, kun syömään ei pysty. Käsittämätöntä, että miten voi olla suolisto niin huonossa jamassa, etten ole kolmeen vuoteen syömään lainkaan tavallisesti. Ihan käsittämätöntä. Ja miten saan lamaantuneen suoliston toimimaan? En kertakaikkiaan käsitä miten. Parempi olisi kuitenkin saada. Hieron itse vatsaa nykyään päivittäin. Saan siten vähän mekaanista ensiapua.

Nyt on muutaman päivän ollu taas hermostotulehdus päällä. Ilmeisesti suolistosta lähtöisin, kun ensin jumittui suolisto ilman syytä. Koetellaan joo sitä, että kuinka kauan jaksaa epätoivon keskellä toivoa.

Nää hermosto/kalvosto/nivel-tulehdustilat huolestuttaa mua. Ei vähiten sen takia, että lähimuisti niiden aikana alkaa pätkiä tosissaan. Laitan pannarin uuniin ja unohdan, että se on siellä uunissa. Hätkähdän yhtäkkiä, että hui, miten mää saatoin kokonaan unohtaa, että olen edes tehnyt mitään sellaista. 15 minuutin päästä taas sama homma. Ei kuiteskaa ihan karrelle mennyt.

Niin, ja mikä mahtavinta. Sisätautilääkärin mielestä minulla on normaali nuoren naisen ummetus. Pitäkööt tunkkinsa ja väärät johtopäätöksensä!

Nyt käsiä jo särkee tosissaan, joten Guten Abend!

Ei kommentteja: