keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Mitsu vei CST:hen (TV)

Olipa kiva kuulla, että vaikutin ft:n käsiin 'selkeesti terveemmältä', vaikka lisäsin rasituksen n. 30-kertaiseksi kerralla. ;) En uskaltanut kertoa koko totuutta mökillä tapahtuneesta rappusten ravaamisesta ja koiran kanssa leikkimisestä, mutta niskasta tunsi, 'ettei sillä nyt vaan istuttu oltu'. Epämääräisesti kerroin kyllä 'riekkuneeni'.

Yläniska oli vinossa ja C7 oli väsähtänyt, ja ne yhdessä tirvassut (pään) kalvot jumiin. Mutta tähän aamuun asti selvisin ilman kokovartalojumitusta. Vasta ft:n aulassa alkoi sacrumissa tuntua. Onneksi oli evakkoreissun jäljiltä mukana tyyny, niin selvisin kilahtamatta.

Nyt pakkolepoa muutama päivä. Kuulemma lähti auki yläniska mutta oli niin tilt, että loppuviikko voi mennä kalvojen palautuessa. Oisin saanut uusia harjoitteita, jos olisin pystynyt ne treenaamaan mutta nyt jouduin kyllä sanomaan, että no thanks. Ei pysty. No, ens kerralla sit.

Heipat!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tää juttu meinas sitä, että jouduit terapiaan noiden mökillä tapahtuneiden asioiden vuoksi eikä tuon fantastisen näköisen mitsun vuoksi. Pikemminkin mitsu VEI sinut fyysisesti tuonne CST:hen, eikä kauheesti pahentanut sun tilaasi. Loistava auto tuo mitsu. Meidän suvun tehokkain, jos ei esim tuota yhtä volvoa oteta huomioon joka siskollasi T:llä ja meille tutulla J-M:llä on :) Pitkästä aikaa erehdyin näitä blogeja lukemaan ja hyvä näin. Mielenkiintoista juttuja heitätte. Vahinko ettei ole aikaa enempää.
T.P

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kattos ex-omistaja! ;) Jee, CST:ssä käydään säännöllisesti oli Mitsu tai ei ... ;) Olit ehkjä ainoa, joka aatteli ton otsikon, niinkuin sen tarkoitin. ;) Paska huumori kulkee vissiin suvussa? Aina on aikaa blogille...

Kuullaan! ;)