lauantai 9. toukokuuta 2009

Jaa radio... (TV)

Kappas, puhelimessani on radio. Ja hieno onkin. Eipä ole tullut aikaisemmin mieleen. ;) No, nyt sitten.

Tänään jatkui johtamisen opinnot. Onpas hieno huomata,että kauppiksen pääsykoekirjoissa on tapahtunut edistystä. Kun meikä pänttäs niitä, asia on vuodelta kivivasarat ja nyrkein metsästys. Tuolloinen johtamisen ja organisaatioiden kirja esitteli ikivanhoja teoreettisia malleja a la Porter (yllätys!), joita lukiessa onnistui saavuttamaan tylsyysnirvanan jopa historiallisen, vilkkaasti liikennöidyn Attilan kirjaston lukusalissa.

Kiitos Tuomo Peltoselle, joka on kirjoittanut opuksen ja muuten toimii Oulun yo:ssa proffana. Kirjassa on mukana perinteisten lisäksi myös omat kappaleensa modernille strategiselle henkilöstöjohtamiselle, kansainvälisen yrityksen johtamiselle sekä yrityksen yhteiskunta- ja sosiaalisen vastuun johtamiselle! Myös naisjohtajuus on huomioitu opuksessa perinteisestä poiketen. Ultrabra! Kaiken kaikkiaan aikas hieno juttu!

Jaahas, ei ole hermosto auennut vieläkään. No, on se tosin parempi kuin eilen. Nyt ei passaa nousta sängystä vieläkään, niin se ehkä elpyy. Viimeksi sain sen tähän kuntoon, kun skannasin vanhoja valokuvia joskus pari kuukautta sitten muutaman tunnin putkeen. Eli taitaa olla taas C7 jumittanut koko tsydeemin. :(

Ei kommentteja: