perjantai 2. tammikuuta 2009

Kelasta (Tahdonvoimaa)

Joo, kyllä mä aika tyhmä oon sit kai, koska kolmesti pyysin lisätietoja sekä niiden tarkennuksia ja en saanut niihin vastausta. Ja pyysinpä vielä jonkun muun asioimaan kanssani, mutta ei onnistunut sekään.

No, laitetaan sinne sitten lisäselvitys saatteella: ohessa lisäselvitys, jonka tarkoitus ei minulle selvinnyt. Mulla on jo henkilörekisterilain mukaan oikeus saada Kelasta kaikki tietoa (myös alustavien päätösten perusteet) mutta enpä niitä saanut siis. No, kattellaan mitä selvityksestä seuraa ja palataan sitten valituksen kera, jos tarttee. Ja taatusti lähtee case oikeusasiamiehelle, jos hylsy tulee. Ihan pientä vittuilua oli pakko laittaa mutta loukkauksia ei kannata joo ladella. Kääntyy vielä itseään vastaan.

Ja ettei onneni vaan kääntyisi, niin tietenkin puhelin meni jumiin juuri, kun lisäselvitys-word oli valmis ja tallentamaton. Ja eikun alusta! Voi vittujen kevät ja kyrpien takatalvi tätä nk. elämääni.

1 kommentti:

Fedja kirjoitti...

Ei kai siinä mitään pahaa ole, jos pyytää tarkennuksia lisäselvityksiin, jos ei tiedä mitä lisäselvityksiä pitää toimittaa.

Tuntuisi vaan, että jos ei ole tarkennettu mitä pitää selvittää, niin miksi laittaa sinne mitään selvityksiä.

Jotenkin tuntuisi ihan perusasialta, että ensimmäisenä sinun pitää saada tarkennukset ja jos olet todistettavasti kolmeen kertaan niitä pyytänyt, niin etkö oman osuutesi ole jo tehnyt. Ja sitten vaan oikeusasiamiehelle, jos päätös tehdään ilman, että ei ole tarkennettu mitä lisäselvityksiä tarvitaan.

Tiedän, että houkutus kaataa sinne paskaa, on todella suuri, mutta mitä neutraalimpi sitä parempi, valitettavasti. Ja mitä tollompaa näennäisesti leikkii, ollen kuitenkin ovela, niin sen parempi.

Yksi WhiplashAivovammainen haki jotakin tukea. En nyt muista mikä tuki oli kysymyksessä. Asian käsittelijä sanoi, että tälle vammautuneelle sitä ei myönnetä. Vammautunut tyynesti totesi, että "Ok. Hän, hänen 2 lastaan ja vaimonsa tulevat asumaan ja syömään käsittelijän kotiin seuraavasta maanantaista alken". Ja ihme kyllä tuki myönnettiin tämän jälkeen. Tuollaisen taidon kun itsekin omistaisi, että viilipyttynaamalla vaan kova kovaa vasten, vaikka sisällä kiehuu.