lauantai 3. tammikuuta 2009

Uneen aika vaipuu (Musti)

Varmaan suurin osa ihmisistä nukkuu jo tähän aikaan, näkee unia lottovoitosta, mutta aamulla herääkin kylmään todellisuuteen, kahvi maitokin on loppu viimeistä pisaraa myöten.
Puolen yön aikoihin väsytti kovasti, mutta kun en mennyt heti nukkumaan piristyin, aloin meilata vanhalle ystävälleni ja sitten tulin tänne Taistelijoitten puolelle.

Viime yönä keskustelin näihin aikoihin vielä Tahdonvoimaan kanssa, mutta nyt taitaa uni olla tullut silmään, koska ei tule enää minkäänlaisia kommentteja. Hyvä niin, eihän tämä mikään normaali valveilla olo aika olekaan, mutta toisaalta onko sen nyt niin väliä. Jos ei nukuta, ei kannata keppuroida vuoteessa.
Kävinkin äsken tankkaamassa riisipuurolla ja jogurtilla nälkäistä vatsaani ja taistelen koko ajan vastaan jotta en menisi kiehauttaan muutamaa kupillista kahvia.
Näen kalpean valokiilan leikkaavan piha-aluetta, kuka tähän aikaan vielä liikkuu. Valkoinen auto pysähtyy talon päätyyn, no sanomalehtihän se sieltä kopsahtaa laatikoihin. Täytysköhän mennä hakemaan, olisin varmaan ensimmäinen tässä talossa joka lukee päivän lehden. En taida jaksaa sittenkään lähteä, laiska kun olen, sillä tiedän vuoren varmasti että mies kuuliaisestii sen kiikuttaa minulle, tullessaan aamulla töistä.

Eikä nykyään lehdessäkään paljon ole mieltä ylentävää luettavaa, ihmisiä tapettu, yökerhon palossa menehtyneitä, rattijuopot valtaa liikenteen, kauppa ryöstetty, nainen raiskattu jne.. Suosiollla siis jätän lehden laatikkoon. Nyt suuta revityttää siihen malliin, jotta kallistun sängyn puoleen ja koitan josko saisin unen päästä kiinni.

Ei kommentteja: