tiistai 22. syyskuuta 2009

Mietin...

Tänään mietin, miks ihmeessä kaikki on alkanut pelata golffii just NYT. Miks te ette pelannut silloin, ku mä pelasin ja kaipasin peliseuraa prkl. Kuinka monta yksinäistä kierrosta tai kierrosta tuntemattomien tai itseään reilusti parempien (=masentavan erinomaisten) immeisten kanssa tulikaan kierrettyä... Tarpeeksi. Tänään mietin, että voisin myydä golfkengät pois nurkista, koska mailat läks jo, mut sitten tajusin, että ne on pirun hyvät syysliukkailla "piikkien" takia. Eli enpäs myykään. ;)

Jaahas, viis kuppia kaffeeta tänään eikä safkaa. Juksa, leipää ja puuroo joo... Oisko aika heittää tunavuoka uuniin. Vatsa mouruaa ku kollikissa konsanaan. Eräs niskavammainen kaiffari oli tänään neurologilla ja oottelen jo tuskaisena, mitähän siellä sanottiin. Toivon sydämestäni, ettei mitään hälyyttävää.

Sain muuten tänään uuden digiboksin. Ou jeah. Ihan tallentava ja kaikkee hienoo... Ja mihin mä käytän sitä? Telkan kuunteluun... ;) No, kyl mä nykyään välillä katsonkin, mut aika harvoin. Ei vaan jaksa töllöttää ruutua. Ehkä ois pitänyt suosiolla investoida radioon...

Porukatkin on ulkomailla naatiskelemassa elämästä! Ihanaa. Ne on lomansa ansainnut. Tehnyt kaikkensa meidän lasten eteen... No, niin se varmaan tulee oleen itselläänkin. Mitäpä ei jälkikasvunsa vuoksi tekis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suoritin green cardin mutta tajusin että tämä vie koko ihmisen joten lopetin siihen.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Toi on totta. Jos haluaa tosissaan pelata, golf vaatii säännöllistä harjoittelua ja niitä 3-4 tunnin kierroksia, kun haluaa vetästä sen 18. Kyllä haluaisin itselleni todistaa, että vedän bägiä kärryissä kokonaisen kierroksen. Voisin lopettaa golfurani "näyttävästi" siihen. :) Nooh, täytyy miettiä. Jos kerta rempomiset ja repimiset on kielletty, niin eiköhän svingaaminen mee samaan kategoriaan...