sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Paskin kynsilakka ever ja muuta epämääräistä epäasiaa

Lumenen Natural Code (minipullo) sisältää kuudella eurolla kakkaa. Pysyy yhden suihkussa/saunassa käynnin ja n. 1 vuorokauden. En tiedä, onko se vaan tuon väripigmentin vika, mut lilaan ei paljon kannata rahojaan uhrata. Onneks sain ilmaiseksi ton. Tietääpähän olla investoimatta.

Jaahas, se ois kaunis päivä. Sen kunniaksi pistin limen unelman partsin kaiteeseen kiinni ja vetelin siellä hartiatreenit. Illemmalla aattelin mennä käveleen. Eilisen pidin lepoa, joskin istuin kyllä useamman tunnin. Puoli voittoa, kun pystyy istuksiin ihmisten kanssa. Viel pitäis kyetä käveleen ja seisoon, et pääsis työpaikallekin.

Huomenna ajattelin rempaista ja käydä pitkästä aikaa kaupassa. Tajusin nääs omistavani auton, eli eihän mun tartte safkoja juuri kantaa tolla renkkanalla kädellä.

Testattiin eilen murtohälyt, vahingossa. ;) Toinen purki koodin ennen kuin ovi oli kiinni... Silloin häly ei nollaudu. Meni salamannopea aika, kun vartija soitti ja kyseli peruutustunnusta. Toimii siis hienosti!

Mitähän sit tekis, kun netti ei toimi ja töllö hajos? Kai se on alettava lukemaan. Tossa ois kasa psykan ja kasvatustieteen kirjoja. Löytyis muutossa. Niitä siis... ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Maailma muuttuu, ei eletä enää "lintukodossa". Pitkään täällä Suomessa on saanu aika rauhassa olla mutta kyllä nykyään joutuu aina vaan enemmän varmistamaan omaa turvallisuutta.