perjantai 25. syyskuuta 2009

Venyttelyä

Sain luvan venytellä sternoja, jotka kiinnittyy kaulan alle ja on ihan kököt. Siinä on kuulemma TOSI paljon kalvoa, joka ottaa hittii, ku retkahtaa. Niinpä tietty, loogista. Mutta et venytellä... Mitä se semmoinen on? ;) Lisäks saan alkaa tekeen harjanvarrella staattisia pitoja edessä sekä lisätä pystypunnerussarjoja. Jeah... Mut pitää olla tosi tarkka rangan kanssa. Jos yhtään heiluu, siihen loppuu sit.

Joku tietty ihmettelee noita lusikoita kuvassa. Vasemmalla (muistaakseni) on aortan kaari ja sen luona jotain muitakin tärkeitä juttuja... Ei muista tarkkaa. ;) Mut jos lantiokalvot menee jumiin, herkillä ne saattaa aueta sillä, että laittaa lantiokuoppaan umpisuolen korkeudelle kevyen metallisen esineen. Esim. kellon, lusikan. Magneetitkin auttaa... Fyssari neuvoi. Mä kokeilin eilen, kun lantio meni jumiin.

2 kommenttia:

Pandora kirjoitti...

Vitsit tuo liike tekee jo katsoessa kuvaa pahaa. Käsien ylösnosto ei tosiaan ole mun juttuni.

Onneksi olkoon, että kykenet tekemään moisen suorituksen!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No hyi hitto, jos oisin viime syksynä nostellut käsiäni.. Nooooo! En mä vieläkään tykkää nostella käsiä, mut pakko sitä hallintaa on jotenkin opetalla, kun ni on ohjattu. Ja juu, parempi pidäyttäytyä käsien nostelusta aluks, se on oikeesti yllättävän "rankkaa" rangalle. Vuos sit, jos nostin käsiä, lähdin kaatumaan taaksepäin, koska rangassa ei riittänyt voima pitää asentoa. ;)