keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Silikoonit rulez!

Kevyt, kolhiintumaton, kestävä, tarttumaton/helppo puhdistaa ja menee pieneen tilaan kaapissa. Näin kuvailisin silikonivuokaani. Ei voi olla ruuan tekeminen enää helpompaa niskavammaiselle. Onneks markkinoilta löytyy silikonista tehtyjä kakkuvuokia, kaulimia, nuolijoita, suteja ja "kulhoja".

Erinomainen setti, pitäiskö alkaa jälleenmyyjäks? Sen verran innostuin. Keittiöön saa mahtuun about 3 kertaa ni paljon silikonituotteita kuin tavallisia kippoja ja kuppeja. Tonkin sydänvuokan mukana tuli kotelo, johon se rullataan kuivuttuaan. Näppärää!

Ku tekee silikonivälineillä, kantsii muistaa, että täytettynä tommoinen kakkuvuokakin on hutera. Normaali-ihmisen koordinaatiolla se toimii kyllä, mut jos kädet on tämmöstä spaghettia tai ikä verottaa hienomotoriikkaa, kantsii täyttää vuoka vasta pelillä. Voi nääs hiukka vituttaa, ku tärisevin hermovammaisin käsin pudottaa herkut lattialle > minä!

Noilla silikonimuoteilla voi tehdä ihan mitä vaan jänskää. Löytyy hyytelöaivovuokaa ja porkkanamallia... ;) Kantsii tsekkaa:
http://www.bakeandparty.com/epages/Kaupat.sf/?ObjectPath=/Shops/Bake/Products/16222

Nyt, LEPO tai niskakuolema... Varmaan valitsen ekan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, olen tainnut jäädä pahasti jälkeen "habitare messujen uutuukista"

Tuo yksi on muotoilultaan sellainen että sitä voisi käyttää herättään "herkullista"silmänruoka huomiota miespuoleisissa jos sattuu pitämään isoista sellaisista, itse en paljoa perusta, sitäpaitsi ne joihin on sisään silikonia pumpattu ovat kokoajan kylmät ja jotenkin hassun tuntuiset kun niitä puristelee.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, kai mäkin oon ajastani jäljessä, kun perheenäidit väittää käyttäneensä silikoneja (keittiössä;) jo 90-luvulta.

Hyvä huomio... Jokainen nainen askarrelkoon seuraavana isänpäivänä boobs-kakun rakkaalleen. Mää ainakin! Haitanneeko tuo, että pinta on aivojen näköinen...? Voiskohan muotteja tehdä itse? Heräs tsiljoona ideaa...