lauantai 26. syyskuuta 2009

Perhekokous ja sähinää

Tänään olikin vauhtia ja actionia. Koko porukka tuli käymään. Siskokin. Sit vielä yks heiska ja sen frendi. Hyvin mahtui 7 ihmistä vajaa 40 neliöön. Saatiin verhot seinään ja koko romuseinä siistittyä. Purettiin myös vaatteet komeroon. Nyt ois koti valmis. Noi mun "vanhat" lehtiverhot sopi tänne ihan täydellisesti. Samoin mustavalkoinen syna. Soitelinkin 20 minsaa. Mut tosi vaikea on soittaa katsomatta käsiinsä. Niin hemmetin vaikea!

Täytyy ottaa paremmilla valoilla kuvia muutamista hauskoista yksityiskohdista. Mut tosi magean näköistä! Ja mikä parasta, tää paikka tuntuu kodilta, edelleen.

Tänään kävin kuvaamassa kunnon kameralla syksyn kirkkautta. Ehkäpä saan nekin joskus tänne. Kattellaan! Ens viikolla tulee nettitikku, niin sit lähtee tykitys...

Kotijoukoille kiitokset kotijeesistä. Hitto, astiatkaan ei ole ollut koskaan näin puhtaat. ;) Efharisto poli Lavin! Ja mude sai hienon toppiksen ja kengät. Jatkan tätä määrätietoista materian luovutusta muille... Äitee jos kuka ansaitsee ihana ClubA:n takin ja pörröiset talvikengät, jotka on hiton hyvät jalassa. Niissä on kunnon pohjatkin, ettei pitäis kaatua! Velipojalle muuten vaan morot. Nähdään sit, ku jarruletku on vaihdettu.

Ei kommentteja: