tiistai 19. tammikuuta 2010

Erinomaista huomenta!

Tavallinen ihminen ois saattanut nukkua viime yönäkin hetken, mutta hermovammaiset ei suotta lepää, jossei ole pakko. Yö meni mukavasti edellisen yön tyyliin, eli edelleen ollaan hereillä ja pirtsakkana. Pirteys tosin on näennäistä, mutta lesoillaan sillä nyt kuitenkin.

Oon tässä joitain tunteja kuunnellut kuorsausta, öljylämmityksen hurinaa, kellon tikitystä sekä ohessa myös nousevien ja laskevien ATR:n, Saabien ja oletettavasti Avrojenkin mörinää. Kentälle on kuitenkin viisi kilsaa, mutta tuntuu kuin olis mökillä, aivan kiitotien naapurissa. Jostain syystä äänet kuuluu nyt erityisen hyvin. Fiksumpi veikkasi, että ilma olisi selittävä tekijä. Tiedä sitten. Joka tapauksessa en ole nukkunut minuuttiakaan, ja alan olla jälleen perillä Pirkkalan kentän vuoroaikatauluista. Ei huomattavaa muutosta kesältä!

Pari kertaa, kun aika meinas tulla pitkäksi, hiippailin olkkariin vetämään loputkin Budapestit napaani. Kettukarkit, siniset, Geishat ja Vihreet kuukelit me ollaan imutettu jo aikoja sitten nielusta alas ja suolesta ulos. Ketähän kiinnosti toi jälkimmäinen tieto, anteeksi. Jeppistäkeikkaa, kuten pirtsakkaan aamuun kuuluu, lukaisin jo uutiset. Jälleen kerran pysähdyin oikein ihmettelemään Aamulehden nettitoimituksen häröilyä. Onkohan ne siellä lafkassaan silmät väsymyksestä ristissä vai pikkumaistissa näin aamutuimaan, kun niillä ei sitten niin ollenkaan toimi tuo juttujen otsikointi?

Mitäpä olette mieltä tästä "jymyuutisesta", jonka otsikko oli "CNN:n toimittaja teki aivoleikkauksen haitilaistytölle". Mitä ihmettä? Siis TOIMITTAJA teki LEIKKAUKSEN Haitissa jollekin?! No joo, kyllä jutussa tietenkin kerrottiin, että toimittaja sattui olemaan neurokirurgi, mutta eihän sitä iloa tietenkään otsikolle suotu.

Kai ne on alkanut maksaa AL:ssa provikkaa sillä perusteella, minkä jutun otsikkoa klikataan auki eniten, ja sen vuoksi kaikki keinot uteliaisuuden herättämiseksi on käytössä. Kun sitä kuukausikaupalla lukee noita samantyylisiä naurettavia alustuksia, ei niille jaksa enää edes hymyillä. Aivan aluksi vain säälitti, sitten nauratti ja tässä vaiheessa sitä ei edes jaksa avata kyseisiä otsikoita. Sisältö on aina pelkkää kakkaa, joka harvoin vastaa otsikon luomaa fiilistä. Tässä linkki:
http://www.aamulehti.fi/mobiili/index.shtml?167489

Jaahas, alkaisko nukkuun vai vedättäiskö samoilla silmillä seuraavat 12 tuntia? Ehdotuksia? Onneksi tänään saan lääkkeet apoteekista, niin eiköhän se uni sit taas tule, kun kuulaa ei kiristä. Kyllä mä haen nyt kuulkaas kuplavettä ja viel muutaman Budapestin. Sit tutimaan hetkeks ja illalla pirteenä vastaanottamaan USA:n matkalaiset. Mähän siis tietenkin haen ne Helsinki-Vantaalta, roudaan laukut autoon ja purankin ne vielä. Joojoo... ;)

Ei kommentteja: