torstai 21. tammikuuta 2010

N900

Päästiin kotiin, kiekattiin kebaberian kautta. Namnam. Tosin tällä naamalla ei passais enää mitään rasvaa ja sokruu syödä. Suhteellisen paljon kahdelle ihmisellä voi olla tavaraa mukana 2 viikon reissussa. Kolme isoo Ikea-kassia, kitara, 2 tyynyä ja helvetillinen rinkka. Onneks mulla on etuoikeutena erikoiskoulutettu adonis tuota kantopuuhaa varten. Muuten menis joku viis tuntii autoon siirtymiseen ja pakkaamiseen, jos itse laittelis pienissä osissa. :)

Huomenna sit saapuu sit Lahden köörin lisäks myös kauan odotettu puhelin! "Olemme soittaneet sinulle kotiinkuljetuksesta, muttemme tavoittaneet"... Mihin lie numeroon ovat kilautelleet, kun ei mulle. Mutta huomenna sit. Ja sopivasti Nokia tarjoaa jatkossa ilmaiset karttapalvelutkin mulle, etten eksy täällä himassa.

Nyt alkaa silmälepo jälleen. Vedin tänään vikat Triptylin, mut huomenna toivottavasti saa lisää, kun muistaa hakea apoteekista. Samoin HM-vaatepaketti on saapunut R:lle! Pitäis vissiin maksaa noi edellisetkin ensin. Lisäks katsoin valmiiks vaatekaapin, ni saadaan vähän lisää tilaa kamiksille. Ihan peruskaappi tuo on, mutta just sopivan kokoinen ja strategiset mitat täyttävä.

http://www.jysk.fi/4/325/3698704/a/catalog

Öitä! <3

Ei kommentteja: