maanantai 18. tammikuuta 2010

Hellumarei

Jotenkin en oo jaksanut päivittää tätäkään nyt yhtään ja pakollahan ei kannata kirjoittaa. Nauttikaan edelleen vaikka todellisesta doggystyle-kuvasta tai lukekaa vaiks Pandoran blogia, jos niskavammat kiinnostaa. Osoite on: http://parantumiseni.blogspot.com. Ohessa myös maailman parasta banaanikakkua mummin uunista. Tuosta kannattaakin olla kateellinen, sillä vedin puolikkaan kakun yksin parissa tunnissa. Nam, sokerii, rasvaa, munia ja mausteita.

Kattellaan, milloin jaksaa taas rykästä tänne jotain järkevää. Kun ei tässä elämässä mitään tällä hetkellä tapahdu ja vituttaa vaan hillittömästi tämä tylsyys, lääkkeiden loppuminen ja pääkiristys, niin miks vääntää tikusta asiaa. Saatika Takusta. Hehhe... Onneks paskoja vitsejä löytyy joka tilanteeseen.

Hyvät yöt itse kullekin nassukalle! Mä alan nyt funtsia, mistä helvetistä saisin itselleni uudet silmät tai arskat, ja et onkohan meiltä katkaistu himasta sähköt, koska en ole maksanut laskua periaatteen takia. Ylihinnoiteltua energiaa nääs Mansessa...

<3

Ei kommentteja: