maanantai 2. helmikuuta 2009

Jyskyttää ja heitättää (Fedja)

Piä kippeä. Muutaman päivän yritti tehdä tuloa ja lopulta tänään saavutti päämäärän. Kun pikkuisen liikkuu, niin alkaa jyskyttään yläkerrassa. Tai jos nauraa. Tai jos tekee rengille voileipiä ja teetä, kun hän kirjoittaa retkahdusvammaisesta tapausselostusta. Mitäs sanotte eväistä. Uotilan ruislimppua, jonka päälle kotitekoista poronlihapullaa siivuina ja tomaattia. Tämä renki on vähän epäluuloinen ja valikoiva ruoan suhteen, niin nyt en sekoitellut mitään aineksia, vaan kaikki tuli erillisinä versioina, jotta renki saa valita mitä epäluulossaan suuhun pistää. Jotain testiä piti tehdä ja laitoin sitten tavallisen mustan teen sijaan vihreetä Lime-teetä. Sai kehut. Se on paljon ennakkoluuloiselta.

Lopulta jyskytys yltyi niin pahaksi, että pakko oli mennä hakemaan yksi SomadrilComp. Nyt mukavasti alkoi väsyttämään ja heittämään. Jyskytyskin on laantunut. Polvet ja lantio antavat periksi. Polvien kannattamattomuutta oli tosin jossain määrin jo muutaman päivän ajan etukäteen. Tää jyskytys tulee, kun kalvosto on vähän löysemmällä ja pahassa saumassa liikaa rasitusta.

Tänään kävin CST:ssä. Hoitoon meno oli hankala, kun ei jaksanut seista ja istuminen ei tahtonut linkassa onnistua ollenkaan. Hoidosta ei oikein suurta vaikutusta. Toisaalta eka kertaa hoito teki kipeää. Kun korvan kautta käsitteli, niin vasempaan korvaan tuli tuikekipua. Oikean korvan sisällä kun on sormi ja painaa siitä hiukkasen alaspäin, niin tuli kuristusta. Hoito ei jälkeenpäin tuntunut oikein miltään. Saattoihan se vaikuttaa tosin. Nyt olisi saanut olla herkkänäppisempi hoitaja. Tämän päiväinen oli liian kiireinen ja hätäinen. Tänään olisi pitänyt olla erityisen herkkä sormikuuntelija. Kyllä houkuttelee vielä Tampereen expertti tulla joskus testaaman.

Täällä pahimmasta uhmasta on selvitty. Tuli muuta ajateltavaa. On pitänyt selvitä päivittäisistä toiminnoista ja sosiaalista tilanteista, niin ei ole jaksanut sen päälle olla vihainen. Päähän ei mahdu kovin monta tunnetta yhtä aikaa :>. Jos pitää keskittyä siihen, että miten jaksaa seuraavan operaation, niin ei ehdi miettiä omaa tilaansa.

Terveiset Tahdonvoimalle. Kännyssä pitäisi olla tällä hetkellä oikeat asetukset, mutta ei suostu toimimaan, ei hakemaan eikä lähettämään sähköpostia. En tiiä sitten, onko GPRS "tie" tässä niin huono, ettei saa dataa siirrettyä tarpeeksi vai onko syy jossain muussa. Gmail-sovellusta Mobiilille kokeilin eilen. Latasin netistä gmailin sivuilta. Pelitti siihen asti hyvin, että sain mailit puhelimeen. Lähetys ei onnistu ollenkaan.

Nyt vaakatasoon. Macht Es Spass!

2 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Teretulemas koklaan Tampereen tytteöä. :) Tiedätkö, noi puhelinasetukset vaatis oman Digidemonin jokaiselle... Mä tappelin asetusteni kanssa 2 vkoa ja sit löin puhelimen muille ja sanoin, että laittakaa kuntoon. Mä käytän.

Fedja kirjoitti...

Ei taida sun digidemonis olla vuokrattavaa sorttia vai? ;>

Taidan mennä dna liikkeeseen etsiin digidemonia ja kaapata sieltä itselleni, jos hyvä löytyy, ihan vain teknisiä asioita varten.

Jos sulla meni 2vk, niin en taida edes yrittää enempää kuin mitä olen yrittänyt. Hakkautuuhan tuo pää seinään muutenkin riittämiin.