sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Nothing to say (Tahdonvoimaa)

Ei ole mitään sanottavaa, niin huonosti menee. Alkaa hiljalleen konkretisoitua kaikki se, minkä on menettänyt ja mitä ei pysty tekemään. Miehen vanhemmat piipahti kylässä pesten ja imuroiden kämpän. Oli taas ukkeli lipsunut hommastaan.

Niska ja nuppikin ovat edelleen helvetin jumissa, niinkuin on ollut marraskuusta asti. Ihan kuin sementtiä takaraivo. Sattuu helvetisti. Huomenna varaan ajan lekurille, niin laitetaan kortisonia lisää. Ja altaalle on pakko päästä, liike auttaa tohon niskaan. Ainoa ongelma on se, että altaalle mennessä niska vaan kilahtaa lisää, niin vaikutus on plus-miinus nolla. Vitusta koko elämä.

4 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No niin hienoa, nyt tulehtui sitten kallonpohjan lihakset. Onneksi lihakset, eikä hermokudos... Mutta se on yleensä seurannut sitten lihastulehdusta. Juuri tätä halusin. Turvonneet, kuumat, kipeät kaikki lihakset kallonpohjassa/korvan takana - oih, antaa tulla lisää vaan! Ei vittu tunnu missään. Minä kärsin, kärsin, kärsin ja kärsin, kunnes joku päivä totean, että vittu, nyt saa riittää.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja ihanaa - koko pää on kivikova möntti. Hyvä, siitä on pieni luikahdus enää katastrofiin. Antaa tulla vaan. Korvatkin huutaa kivasti, kun turvonneet lihakset painaa... Tippa linssissä nautin tästä.

Mitäs sitten? Jos vanhat merkit pitää paikkansa, ei tartte paljon liikkua ennen fyssaria.

Jesh, pitäiskö imuroida!? Kun sattuu kuitenkin, niin hankitaan sit oikein kunnon kivut. Viimeksi olikin jouluna näin paha olo... Ehkä pystyn pistään nyt paremmaksi?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Enää kuukausi kaatumisen vuosipäivään. Varataanko Lahdesta vaikka Levon hautausmaalta kappeli juhlia varten? Kutsutaan se tien varressa päivystävä huru-mummokin mukaan.

Ois aika rähee: vedetään patjat sinne riviin, että kaikki voi maata, sitten hirvee popitus ja pari kynttilää... Sais vähän elämää sinnekin mestaan, kun on muuten ihan kuollut... Niin, no todellakin. ;)

Musti Mustinen kirjoitti...

Mustikin lukee Tahdonvoimaan kirjottamaa tekstiä, tekstiä joka sisällöltään saa Mustin täysin unohtamaan omat pienet kulumansa ja kolotuksensa.
Eipä silti mennä vielä varaamaan mitään Levon hautuumaan kappelia, koska sinua tarvitaan täällä, maan päällä.:)