keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Pää putoaa koska se putoaa (Tahdonvoimaa)

Jotain se ft selitti, että se käytännössä keikkuu atlaksen/aksiksen nivelillä koko viisikiloinen polla, ja tosiaan nivelsiteet, jänteet, rustot yms. sidekudos sekä tietty syvät lihakset antaa tuen. Nivelsiteet venähti, lihakset revähti ja sidekudos paukkui pahki. Kenties hermojuuret hajos niin paljon, että lihakset surkastuu. Ei sitä tiedä.

Ei olla tukea, sanois turkkilainen kebab-paikan pitäjä, ja nivel ei jaksa kannattaa. Sitä ft sanoi, että voi olla, että menee 1,5-2 vuotta, ennen kuin syvät lihakset on niin hyvässä kondiksessa, että tuki riittää. Ja kuulemma sidekudoksen muoutumisessa menee saman verran. Just... Ja jokainen maattu pvä vie paranemista taaksepäin. Hienoa. Eli en parane ikinä.

Ei mulla arpee missään näkynyt. Ei kyllä tunnukaan käteen. Eli ei siellä sitä merkittävästi ole, muulla kuin lihaskalvojen/lihasten tasolla. Mutta eipä sitä paljon tartte ollakaan, että hermot kuormittuu. Mutta ei sitä kuulemma pitäis olla haittaavasti, kun ei revennyt mikään, mutta sidekudoskalvoon ja lihaksiin sitä kuitenkin jokaisen venytyksen myötä syntyy vähäten sanoi ft. Että ota nyt tosta selvää sit.

Mä en muista kyllä yhtään, kuka ja miksi oli arpee leikkaillut pois ja millä tuloksilla. Tais olla niin, että jos kaularanka tuetaan tms. leikkausta suoritetaan, niin sit lekuri voi nappaa samalla pois jotain, mutta muuten kai hoidetaan ulkoisesti, jos vaan mahdollista. Näin mä joskus muistan jutelleeni! Eli kukaan tuskin suostuu pelkästään arpikudosta leikkaan pois, kun tilalle voi tulla vaan lissää samaa paskaa. Että se siitä. ;) Mutta ehkä poikkeukset on poikkeuksia sitten!? Ota nyt noista selvää.

Onko Fedja sun olos parempi sen CST:n myötä, jos pystyis treeniäkin vähän tekeen! Sehän ois huippuhienoo, jos näin on. :) Hyvät yöt!

Ei kommentteja: