maanantai 2. helmikuuta 2009

Kuva-arvoitus (Tahdonvoimaa)

Mitä ihmettä kuvassa tapahtuu? Ketä kuvassa on?

Oikein arvannut pääsee avustajaksi 'Tahdonvoimaa beats Susanna Spears' -videon tekoon.

Vaihtoehtoisesti voit valita kiitokseksi Niskan syvät lihakset - mustavalkotulosteen postitettuna himaasi vastaanottajan laskun. (Syytä Kelaa!)

Omaperäisin veikkaus palkitaan erityismaininnalla kommenteissa. Lisäksi hän saa sähköpostin, jossa on Niskavammafoorumille suora linkki.

Onnea etukäteen arvaajille!

7 kommenttia:

Fedja kirjoitti...

Kuvassa on Tahdonvoimaa ja Digidemoni. Digidemoni syöttää resonaattoriputken avulla Tahdonvoimalle Bona persikka-luumusosetta, johon on lisätty kahvia, että sose olisi juoksevampaa.

Menikö oikein :>?

Niskan syvät lihakset tänne kiitos :>.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Meni niin lähelle, että saat tulosteen. Testattiin siis todellakin, pystyykö 30-senttisellä resonaattorilla imemään mehukeittoa. Kyllä.

Hyvin vedetty...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Fedja, sä oot niin hyvä.;)

Fedja kirjoitti...

Oh yeah!!!

Selvisin voittajana maaliin!!!

Saanko mää nyt sepustukset miten pillillä ja resonaattorilla vahvistetaan niskan syviä vai saanko niskan syvät postissa, jotka sitten vaan vaihdan paikalleen?

Fedja kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan postia...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, mä pistän syvät lihakset postiin. Millä rasituskestävyysasteella otat ne? Kyllä mä voin vuokraa Digidemonia, mutta se ei ole sit halpa kaveri, ja mä en pysty maksaan luonnossa enää yhtään enempää tällä niskalla. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Tässä just asennetaan julkaisujärjestelmää, jolla saadaan (lue: Digidemoni saa) tehtyä ne the sivut! Nyt onkin ongelma kun DD on kaksi eri ihmistä... ;) No, ala puhua Didestä.

Ps. Niissä syvissä ei ole sit vaihto- eikä palautusoikeutta... Et toivotaan, et ne on hyvät. Ostin kerran kahdet, kun Kaupin altaalla myytiin alennuksessa, niin noi on niistä toiset.