perjantai 6. helmikuuta 2009

Puoli voittoa (Tahdonvoimaa)

Elokuun kokosairauspäivärahahakemus meni läpi, mutta syys-marraskuu hylättiin, koska työttomyys ei ollut kestänyt yhtäjaksoisesti 60 arkipäivää ennen osasairauspäivärahan hakemista. Väliinhän tuli se 1.8-11.8 katko, kun en saanut lääkärille aikaa ennen kuin 11.8. No, hyvä että voitin edes puolet. Kyllä tostakin vielä valitan, koska on toi nyt perseestä. Mutta parempi kuin ei mitään.

8 kommenttia:

Fedja kirjoitti...

Hyvä, hyvä, hyvä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Nyt vaan sitten kokopäiväsairaslomalle heti, kun työkykyä on, että saan rahat takaisin. Täytynee olla oikein 60 päivää putkeen, että voi hakea osasairaspvärahaa... ;)

Musti Mustinen kirjoitti...

Olipa mukava lukea et Tahdonvoimaa sai ees vähäsen rahaa Kelalta, mutta oon samaa mieltä että siihen vähään ei kannata lopullisesti tyytyä, vaan valitusta kehiin jatkos!
Ei ollu sinusta kiinni et katko tuli, vaan siitä kun et saanut lekuri aikaa... Voi että Mustia keljuttaa sun puolestas, eikö riitä että on ollut kuukausia tosi kipeenä, pitääkö viedä tuhkatkin pesästä.
Mut tulee se päivä vielä jolloin yhdessä lähetään ajaan niskan retkahdus vamma potilaiden asiaa eteenpäin, rytinällä, jollaista ei ole ennen nähty Suomessa!!! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, eipä tullut mieleen tuommoinen asia. No, ihan vitun sama. Kun osaa odottaa paskaa, niin ei pety.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kuten yöllä kirjoitin, kun yksi kärsii muut oppii. Nyt monet ovat pajon viisaampia, kun kerroin Kela-kommervenkeista tässä blogissa. Viimeinen asia, jolla nyt jaksaa vaivaa päätänsä mutta toisaalta, kannattis olla kiinnostunut, ettei joudu järsiin bikineitään toukokuussa.

Fedja kirjoitti...

Olitko sää ennen Elokuuta koko tai osa-päiväisesti terve?

Vaan kiikastaako se nyt tuosta kahdesta viikosta?

Voiko lääkäri kirjoittaa sairaslomaa alkavaksi ennen lääkärissä käyntiä?

Sun olis ilmeisesti pitänyt käydä sitten terkassa tai päivystyksessä?

Ilmeisesti nyt kuitenkin tiedät mitä selvityksiä toimittaa, hassun alun jälkeen :>

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, se on kiinni tosta 1.-11.8.09, jolloin olin 4 tuntia duunissa. Olisi pitänyt vaan mennä trerkkaan, mutta arvaapa jaksoinko... ;) Ja joo, mullahan oli oma fysiatri siinä heinäkuun lopussa mutten päässyt sinne, kun olin kuumeessa ja tiedät olon... Eli se siitä.

Ei suostunut leku kirjoittaan takautuvasti, kun Kelaan oli jo mennyt hoitokäyntitiedot, missä näkyi "totuus". Ei voinut alkaa puoltamaan jälkikäteen... Nyt ihan vitun sama. Seuraavaksi alkaa sama tappelu joulukuusta... ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja 1.3 - 31.7. oon ollut kokopäiväsairas. :) Mutta täytyy valittaa tostakin, koska on toi nyt ihan aurettavaa, että kun olin 4 h töissä, niin sit oonkin ollut terve yhtäkkiä syys-marraskuun. Ei jaksa vääntää...