maanantai 2. helmikuuta 2009

Siis häh? (Tahdonvoimaa)

Eikö muka vintillä rymistelykään lyö päätä jumiin? Hmm. Voiko allas todella olla noin tehokas? Kun lähdin sinne, niin takaraivossa oli sementtilevy. Kun tulin himbeen, tsadaa, levy oli hävinnyt. Alkaakohan hermot antaa periksi hiljalleen? Lihaksetko siellä enää kinnaa? Ei tajuu.

Yläniska ja korvien kohta vielä vittuilee hermotasolla, mutta jopa C6, vai oliko se C7 (en minä ees muista) on ollut parempi allasjumpan myötä. Perkele. Pistänpäs huomenna lisää uhmaa kehiin, kaulurin kaulaan ja menen jortaaniin. Katsotaan, kauan kestää hermosto tiksaamatta.

Oon keksinyt, että kun oon vedessä suuta myötän, eli hengittän nenällä, niin veden tuki tulee korvien tasolle asti. Jos oikein haluis viedä ton tekniikan pitkälle, niin ottais snorkkelin, lasit ja nenäklipsin, ja menis kokonaan veden alle. Sitten ois tukea yläniskallekin. ;)

Koomisen näköstähän toi on, tiedän. Nauran ittelleni, vaikken ees ole nähnyt asentoani ulkopuolisen silmin. Mutta voin kuvitella. Ton kokovartaloupotuksen lisäksi tyyliin kuuluu vetää jalat koukkuun, ettei ne osu matalassa altaalla pohjaan, ja polkee siinä.

On muuten tehokasta. Joutuu jännittään koko ajan vatsalihaksia ja lantiota. Toi on vähän all-in-one -versio. Vaatii harjoitusta, että osaa tehdä sen rentona, eikä hirveellä puristuksella.

Mutta on siitä jotain hyötyä siis! Paitsi, että nuppi on parempi, niin ekaa kertaa 14-vuotiaan jälkeen näkyy vatsa- ja kylkilihakset ja vyötäröltä ja perseestä (siis lantiolta) on lähtenyt 12 cm:a vuodessa. Vielä kun pääsis näytteleen kroppaansa biitsille joskus. ;) Huono puoli on se, että myös tisseistä on lähtenyt 5 cm:ä, kun on laihtunut.

Kävin just mallitoimiston sivuilla tsekkaamassa mun mitat (89-60-92, ylhäältä alas) ja totesin, etten ole ollut oikeesti noissa mitoissa sen jlk, kun menin toimistolle eli v. 97. ;) Siellä mä superiloisena lähes solmussa postailin Me Naiset -lehden kannessa, Annan editorialeissa ja muutamissa half-naked -kuvissa, joten pistinkin nopeesti netin kiinni, ettei tullut paha mieli.

Mut fyssari on LUVANNUT (eli sen pitää siis toteutua, tai siellä Ratinansuvannossa on mun lisäksi muitakin;), että pystyn vielä tekeen kuvauksia, kunhan en hengaile noissa solmuissa tuhansia sekunteja. Ja ei ole pyörösalamaa, joka on näkynyt silmissäni ennenkin 3 pvää. ;) Niin, eikä tuulikonetta, hyppyjä, hirveitä piikkikorkoja, sporttijuttuja yms. Mitä jääpi jäljelle?

No, ainakin luonnonvalossa lämpimissä oloissa otetuissa beauty-lähiksissä pystyy oleen - hetken. Voi olla, että tyttö vaihtaa ammattia... Totakin! ;) Siistii, kolme menetettyä työtä. Siitähän pitäis saada kolminkertainen sairaspväraha. Måste ringa till Kela!

Ei kommentteja: