lauantai 6. joulukuuta 2008

Hyvää itsenäisyyspäivää (Tahdonvoimaa )

Te, jotka voitte elää itsenäisesti, ettekä vankina neljän seinän sisällä kurjuutenne kanssa, nauttikaa elämän pienistä iloista. Vaikka siitä, että voitte istua pehmeällä sohvalla katsomassa linnanjuhlat, leipoa itsenäisyyspäiväherkkuja, korkata pullon hyvää punaviiniä, nauttia ystävien seurasta, käydä raikkaassa talvipakkasessa romanttisella kävelyllä rakkaanne kanssa jne. Toivottavasti osaatte todella arvostaa sitä, että voitte toimia itsenäisesti ja toteuttaa niitä pieniä arkipäivän iloja sekä pyrkiä kohti niistä isompia unelmia.

Älkää tuhlatko aikaanne siihen, että murehditte valintoja ja tekoja, joita ei enää voi muuttaa, tai pelkäätte murheita, jotka tuskin tulevat edes toteutumaan. Suunnatkaa huomio nykyhetkeen ja ottakaa siitä kaikki, mitä pystytte, irti. Niin minäkin teen.

Pistän funkia soimaan, sytytän vihreän läskin kynttilän; hinkkaan neuraalikudosharjoitukset; kuuntelen, kuinka ikkunan takana paukkuu itsenäisyyspäivän ilotulitukset; muistelen, miten pussailimme viime vuonna niin rakastuneina leiskuvan taivaan alla mieheni kanssa; syön pari Fazeriinaa vitutukseen; halaan kultaani ja toivon, että näen vielä seuraavan vuodenvaihteen terveenä.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin ja kuuntelen ip-vastaanottoa, koska en katso enää periaatteesta telkkaa, ennen kuin voin tehdä sitä istualteen omalla kotisohvalla ilman huonoa oloa.