maanantai 1. joulukuuta 2008

Rintarankaa viääntää (Fedja)

Pikku hiljaa tässä alkaa huomata omia "luontaisia" kehon asentojaan. Hartiat ovat koko ajan jännityksessä 5-10cm korkeammalle tasolle kuin missä olisivat ilman jännittämistä. Kun yrittää istua tai seisoa normiasennossa, hartiat alhaalla, ei se onnistu ollenkaan. Tulee ihan mieletön vääntö rankaan. Vetää oikealle rintarankaan, mielettömät heijastekivut rintarangan alaosasta alaspäin ja päätä vetää taakse. Tuntuu kyllä, että ei voi olla kokonaan niskan aiheuttamaa, vaan tuolla rintarangan alaosassa tosiaankin on jotakin mätää.

Lantioon on tullut tukea tässä parin viime viikon aikana. Se kyllä tuntuu hyvälle.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Voihan niitä ongelmakohtia olla useampikin toki. Varmaan kuvailemasi lennon perusteella rintaranka vois olla jus se alue, jolle on kanssa pamahtanut. Mä aina nauran kanssa sille ft: "tuelle" mutta huomaan kyllä eron, kun sitä on lonkissa, yläniskassa.

Vaikka kuuppa on ihan jumissa, niin on se parempi kuin viimeksi. Silloin en noussutkaan sängystä. Nyt voi kuitenkin istua, vähän kävellä ja tehdä ihan pieniä juttuja. Mutta vältän sitä kyllä tällä hetkellä kuin ruttoa, että ft saa avattua pään sitten ens MA.