tiistai 2. joulukuuta 2008

Terveiset Tampereelta (Musti)

Yhtä harmaa ja sateinen on päivä täällä Tampereellakin, vaikka lähdin sitä karkuun Lahdesta. Olen aamupuuron ja kahvit jo nauttinu ja pian alan valmistelemaan päivän sapuskaa.
Tahdonvoimaa on luvannut neuvoa vanhalle koiralle (Musti) kuinka sitten se hyvä kohonnut pannari tehdään, ootan jännityksellä mitä seuraa... Tekin voitte lukea siitä myöhemmin näiltä sivuilta. Nouseeko korkealle kuin Eiffelin torni, vai laskeeko kuin vanhan lehmän häntä... Haluan uskoa ensimmäiseen vaihtoehtoon, mut pelkään et tulee jälkimmäinen.
Tahdonvoimaa nukkuu vielä vuoteessaan, yritän olla hiljaa täällä kyökin puolella. Puuhastelen pieniä askareita, joista ei tule juurikaan ääntä. Aamulla oli kyllä ns. kusinen herätys, kun ovikello rämähti soimaan ja parin soiton jälkeen kaksi nuorta komeaa miestä työntyi sisään. No eihän se mikään kusinen herätys ollu moni teistä ajattelee, no ei siinä mielessä. Mutta Musti oli vanhassa virttyneessä yöpaidassa, silmät ristissä, ensi ajatus olikin, voi herra jestas miltä näytän. Miehillä oli kyllä näkemisen arvoinen ilme naamallaan," me tultiin vaan niitä pattereita säätämään" sanoivat.
Kuin haamu kiirehdin makkarin suojaan, mutta kun miehiä oli kaksi niin toinen tuli tietty sinne perässä, koska sielläkin oli patteri, jota alko rassaan. Ei siinä onneks kauaa aikaa menny, mutta ovella vielä huikkasivat tulevansa huomenna uudestaan. Antaa miesten tulla vaan, sillä huomenna kun tulevat täällä odottaa kolme naista... Lady in Pink saapuu joukkoon tummaan. Täytyy vaan saada Tahdonvoiman miespuolinen lähteen ajoissa töihin.... ha-haa..

Mitähän täällä vielä tapahtuukaan kun pidemmän aikaa olen täällä, kaikkea ei vaan voi kirjottaa blogin sivuille, koska oma mieskin lukee niitä, tulee pian porttikielto Tampereelle.
Nyt lähen raotteleen makkarin ovea ja kurkisteleen joko näen sieltä Tahdonvoiman kauniit silmät avoinna uuteen, toivottavasti parempaan päivään!

Ei kommentteja: