maanantai 2. maaliskuuta 2009

Elossa, toistaiseksi. (LoisLane)

Uaaah. Vähän ennen kasia selvisin kotiin tentistä. Voin kertoa, että muutama tunti kivikovalla penkillä ei nyt ollut tässä tilanteessa mitenkään herkkua... :/ Sain sentään luvan suorittaa tentin läppärillä, niin nivelet ei räjähdelly seinille. Särki kyllä, mutta se on perus. Sitten kun oli vielä se selkätukiliivi, rannetuki ja mukana varmuuden vuoksi kyynärpäätuki, niin sain tänään uuden lempinimen: Bionic Woman. Se on kyllä melko kuvaava nimike. :D

No juu, selkätukiliivi ei lohduttanut ihan hirveesti, kun se penkki oli niin paska. Eka tunti meni vielä jotenkin, mutta sitten oikee SI-nivel ja alaselkä veti kilarit ja koko muu ranka väsyi. Siinä sitten kiemurtelin ja yritin keskittyä. :S

Noh, onneksi sain ees tentissä käyntiin kuuluisan paskageneraattorini. Tekstiä tuli siis paljon, mutta keskittymiskyky oli keskinkertainen.. kyllä noista silti aina kunniakkaasti on selvitty. Mut ei oo kyllä toi paikoillaan istuminen mun juttu. Ei varmaan tällä selällä pystyis enää vetään läpi mitään yo-kirjotuksia. Ihme, että nivelteni kanssa oon niistäkin selvinnyt kuitenkin ihan perinteisesti kirjoitellen, vaikka kyllä se koville otti jo silloinkin.

Ja TV, voin kysellä viisaammilta tarkemmin noista homeopaattisista. Ite käytän vaan paria valmistetta säännöllisemmin, niin en osaa suorilta antaa sulle vastauksia... mutta ne toimii kyllä monessa, sen voin sanoo varmaks. :)

6 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Oot sie sisukas plikka! Ois pitänyt olla tyynykassi. ;) Hei, hienoa, että sait sen vedettyä! Ei onnistuis multa nyt istuminen. Kuolisin, jos joku pakottais nyt istuun useammaksi tunniksi, vaikka istuisin kymmenellä tyynyllä. Kauhulla mietin, että onko mun PAKKO tehdä gradu joskus. Auts! Ei pysty.

Jooh, kerro ihmeessä joskus, kun ehdit, mitä tietäväisemmät sanoi homeopaattisista jutuista. Ja foorumillekin Mansku (?) taisi luvata niistä kriivailla, kun tuntee ne!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja tenteissä paskanmäärä korvaa useimmissa opinahjoissa laadun. Itsekin olen siitä kuuluisa, että luovin tentit, joista muut saa ykkösiä, läpi nelosella, puhumalla paskaa. Tosin kauppiksessa se ei toiminut niin hyvin, kuin yhteiskuntatieteellisessä. Yllättäen aion tehdä gradustakin hermeneuttisen, selittävän case-tutkimuksen, johon voi upottaa shittiin ainakin 60 prossaa. Ehkä teen itsestäni sen? 'Psyykkiset selviytymiskeinot pitkäaikaisessa kuntoutumisprosessissa - Case whiplash-potilas'.

Siinähän oli jo otsikon täydeltä paskaa!

Jaahas, siitä tulikin mieleeni - taidan lähteä kuselle! Niskatuki kaulaan, pakastimen kautta lakritsijädeä ja sit vessaan. ;)

Hy!

LoisLane kirjoitti...

Joo, lähes voittajafiilis!! :D

Täällä vedän illan viimesiä hitaita, eli siis elvyttelen hermo- ja lihaskalvoja... ja tietty lantionpohjaa. Lonkkanivelet on kyllä nyt jotenkin ihan totaalisen tiltissä. Kävely on tönkköä... kai sekin saattaa johtua tosta tentti-istumisesta. Nyt vois harkita nukkumaanmenoa...

.... EI JUMALAUTA, LUMIAURA!!!! Ei saatana voi tähän aikaan vuorokautta lähestyä Bionic Womanin (tykästyin tähän selkeesti) Residenssiä, kun ei tota luntakaan oo nyt puskenu. Oon lähes stalkkeri tolle lumiauralle, kun oon äänittäny kotistudiosta käsin sen piippailua ja rymistelyä... ja ottanu kuvia. :D Todistusaineistoa! Oon minäkin aikamoinen kyylä. No ei voi jumalauta muuta olettaa, jos näihin aikoihin hengailee tossa ikkunan alla. Perkele, sanon minä!

Kiitos ja anteeksi. "LÄÄKKEET!!" Ja nukkuun vois kans. Öits!

LoisLane kirjoitti...

Haha! Pakko kommentoida vielä, että suorastaan nerokas gradu-idis. Go, girl!! Ja tsemppiä kuselle! :D

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Lonkkaniveleton pahimmat! Siis se kävely on kuin ois rautakanki perseessä! Neurologi sanois, että aivokasvain, mutta kun ei, se tulee lonkista. Tiedän. Ei uskois, että niskavammanen ja selkäinvis kommunikoi näin hyvin samoista jutuista. ;) Kuuluuko sun elvytyksiin hartipumppaukset?

Joo, ota nopee lääkkeet, jos lumiaura teetättää tota. ;) Mulla on sama fiksaatio postin saapumiseen. Kuvaan aika usein postilaatikko, postikärryjä, postimiehiä jne. Sekaisin jo syntymästä. Ehkä se selittää kaiken, että putosin kätilöltä kaakalille?

Jooh, kyl pool on TÄLLÄ HETKELLÄ voimassa. Mutta! Kuten tiedät, kattellaan keskiviikkona. ;) Tai pahimmillaan torstai-aamuna! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Laita nyt sitten kuvia ja ääntä blogiin! Tuli uteliaisuus, et onko se sama aura, joka herättää mut öisin? ;) ELi klo 6 aamulla.

Kiitti tsempistä. Katotaan kuin käy. Jotenkin semmonen olo, että joko paranen muutaman kuukauden sisään tai sit kuolen. Ja kuolema voi tulla jopa wc-matkalla. ;)