maanantai 2. maaliskuuta 2009

Etätartunta ja pilates-naru (Tahdonvoimaa)


Juttelin eilen siskoni kanssa puhelimessa. Hänellä piti olla fyssari tänään, mutta olikin saanut karmean flunssan! Siinä päiviteltiin sitä, kuinka hänelle tuli heti se hirveä kurkkupistos takaisin. Nuo muut sairaudethan menee välittömästi meillä herkkiksillä ns. kalvotasolle asti, eli hermo-oireet moninkertaistuu.

Sanoin siskolle, että älä nyt helvetti sit tartuta sitä nuhaa muhun! Kas kummaa, aamulla heräsin kurkku niin kipeenä yskien ja aivastellen. Ja sama meininki jatkuu edelleen. Voi kurjuus. Yritän manata tän samalla lailla pois, kuin mitä tulikin. ;) Katsotaan onnistuuko. Terveellinen aamupala ehkä myös auttaa? Puuroa, Actimeliä, kaffee, ruisleipää, banaania sekä puolikas litran lakritsijädepaketista ja puoli litraa limpaa. Oho, vähän lipsui loppua kohti? Jäi vielä puolet jäljelle jädeä...

Ps. Löysin hienon pilates-naruni eilen! Yritin aamulla vähän jumpata, mutta eihän siitä tullut mitään. Alkoi heti mennä nuppi jumiin, kun hartsuihin tein staattisia pitoja Kummallista!

Jaahas, nyt alkaa Burana-kuuri flunssaa vastaan! Ft sanoi, että kannattaa kokeilla aina kun huomaa flunssan iskevän C-vitamiinia ja tulehduskipulääkettä, ettei pääse pesiin, kun on huono vastustuskyky meillä herkkiksillä. Jää kuulemma flunssat helposti poskionteloihin niskapotilailla. Miksi lie?

Tänään olikin varsin kiva päivä, kun miekkonen teki kotoa hommia. Ei tarttenut hillua yksin. Mäkin sain duunia tehtyä vähäsen.

2 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Kannattaa kokeilla myös homeopaattista Aconitum napellus D-6 tai D12 -valmistetta. :) Saa torjuttua flunssan vielä, vaikka se olis jo vähä puskenukin päälle. Mä oon homeopatian puolestapuhuja. ;) Antibiottikuurilla oon ollut viimeks joskus alle 10-vuotiaana!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, täytyykin kokeilla! Homeopatia on mulle vähän vierasta, vaikka tuttu kiinalaisen lääketieteen edustaja on sitä koittanut hieman valottaa. Mutta voisi kyllä koklaa! Onko sulla tietoa, mikä valmiste sopis tämmöisistä sidekudosvammoista toipuville? Onko yleisesti jotain tuotetta, joka edistäis aineenvaihduntaa ja sopis munlaiselle?

Kuis tentti?

Huh, 5 päivää ilman totaalisepareita. Pakko myöntää, että vielä puolet pois kävelyvauhdista ja lenkkarit yötä päivää, niin pärjää. Ja yrittää olla aattelematta painavaa sidekudosarpea. ;)